Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cdalma kérdése:
Nagyon bejönnek az idős pasik, ez gáz a mai világban? 20L
Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves lány vagyok, nagyon bejönnek az idős férfiak. Valahogy ők hoztak lázba mindig is, saját korosztályom nem. Csak idősebb pasijaim voltak 40 felett Nektek mi a véleményetek idősebb pasi + fiatalabb lány témában?2021. ápr. 11. 20:12
51/68 anonim válasza:
Idősebb pasik nekem is írhattok. L/26
52/68 Istvan485 válasza:
Egyebkent nalam is mukodik a baratsag extrakal valo kapcsolat 50eves letemre!!!!
53/68 Deff válasza:
Úgy vagyok vele hogy mindenki azzal kavar akivel akar. De 18 éves kor alattival kezdeni már pedofília. Férfiaknál egy bizonyos ponton ez szerintem inkább kapuzárási pánik higy fiatalbb csajjal kell lenni.Én nem tudnám elképleni higy egy kúsza numerán kívül jó lenne e bármire egy ennyivel fiatalabb csaj. Máshol tartanánk az életben , mások már az igények. Persze mindig vannak ritka kivételek persze. Azok a lányok akik meg azzal hisztiznek hogy a saját korosztályukban nem találnak senkit, meg hogy kisfiúk még ezek azok őszintén bekaphatják. Szóval előbb szálljanak csak magukba , mert velük van a baj.
54/68 anonim válasza:
Mindenki azzal legyen, akivel jól érzi magát.
55/68 anonim válasza:
Nekem is az idősebbek jönnek be. Sok kritikát kapok emiatt de nem változok meg azért hogy másoknak jó legyen...
56/68 anonim válasza:
Szívesen megismerkednék egy fiatal lánnyal! Hozzám is azok vonzódnak! 48. fiatalos férfi.
57/68 anonim válasza:
Nem gáz, én is az idősebbeket szeretem. L/27
58/68 anonim válasza:
Rogán Tóni és újdonsült felesége (20 év van köztük legalább) ... ha neki lehet akkor másnak is
59/68 anonim válasza:
Faludy György (a gyengébbek kedvéért a költő!) és a felesége között 63 (!) év korkülönbség volt! És senki sem pedofilozta le az öreget! Hogy is van ez?
60/68 anonim válasza:
Nekem több olyan barátnőm is volt, akik 25 évvel fiatalabbak voltak. És nem futó kalandok.
Abszolút működhet, lehet szép és boldog élet... amíg nem kezdesz gyerekre vágyni. Ott már sokkal nehezebb a sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!