Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire elitélend...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire elitélendő amit csinálok?

Figyelt kérdés
6 éve van kapcsolatom. A párom nem foglalkozik velem annyit. Néha unalmamban szexoldalakon elem ki magam. De max képet küldök. Meg sosem találkoztam senkivel onnan és nem is szeretnék. Ha komolyabbra fordulna mindig megmondom van párom, és a találkára már nem futja. Egyébként nem a saját nevemen szoktam bemutatkozni, meg igazából nem is nagyon tudnak beazonositani. Aki kicsit szimpibb annak az eredeti korom megmondom meg a lakhelyem. De pl volt olyan is aki már egyből utca, hazszamot kért meg munkahelyet. Annak megmondtam, hogy azért nem fogok ilyen infókat kiadni magamról. De néha meg csak nézelődök meg legeltetem a szemem. De nem csalnam meg a párom, nem feküdnek le senkivel. Szerintetek ez így belefer vagy veszélyes?
2021. ápr. 11. 14:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak idő kérdése, hogy tettlegességig menj. Te is tudod a választ valószínűleg. Ha nem jó a kapcsolatod, akkor miért nem lépsz ki belőle?
2021. ápr. 11. 14:42
 2/14 anonim ***** válasza:
48%
Kép jöhetne ide is :D
2021. ápr. 11. 14:44
 3/14 zol56 ***** válasza:
100%

Ha tartod magad ezekhez továbbra is akkor nem veszélyes. Mondhatni ez egy kis izgalmas flört. De áltslánossagban tovább szoktak menni az emberek. Na még egy kicsit engedek... na még egy kicsit... és puff.. mert izgalmasnak tűnik.

Ha nem lennél párkapcsolatban nyugodtan továbbmehetnél. De így azért vigyázz.

2021. ápr. 11. 14:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű a válasz:

Fordított esetben, ha a párod tenné ezt, akkor mit éreznél? Elítélnéd?

2021. ápr. 11. 14:47
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is szívesen megnéznélek!
2021. ápr. 11. 14:48
 6/14 A kérdező kommentje:
Bevallom az őszintét amíg tudom, hogy nem találkozik velük addig nem zavarna....
2021. ápr. 11. 14:49
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem elítélendő! Senkivel nem teszel rosszat! Ha ez téged szórakoztat akkor csináld nyugodtan!
2021. ápr. 11. 14:50
 8/14 anonim ***** válasza:

De ennek amúgy mi értelme? Mi a célja? Milyen - nem fizikai - kielégülést hoz?

Öntunning?

A sértett önérzeted helyreállítása?

Mi ennek a vége? Mintha éhes lennék és erre recepteket kezdenék szétküldözgetni......

2021. ápr. 11. 14:53
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem tudom mi értelme van neki őszintén szólva. Unalmas óráimat szoktam így eltolteni.
2021. ápr. 11. 14:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Előbb utóbb úgy is továbbmész mert ezt is meg fogod unni, már nem lesz izgalmas.
2021. ápr. 11. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!