Ha láttom egy ruha boltnál , hogy 18 ezer felett ingyenes csak a szállítás de direkt úgy áraznak, hogy 2 farmer együtt 5-10 forinttal kevesebb legyen mint 18 ezer. Ezért rendelek 3 nadrágot vagy akármi mást random ki választók és ahogy megjön kapásból küldöm vissza a másik kettőt amit amúgy nem akartam és így sporolok 2 ezer Ft szállítási költséget mivel a vissza küldés ingyen van
Gáz, én nem szarakodnék ennyit. De törvénytelen dolgot nem teszel.
Egyébként ha nekem lenne webshopom és ez lenne a szabály, hogy x Ft-tól ingyenes, akkor úgy küldeném vissza a pénzed, hogy levontam a szállítás díját. Nyilván csak akkor, ha más méretet/más terméket nem kérsz a visszaküldés után. Persze, ezt előre közölném.:)
2021. febr. 2. 08:09
3/17 anonim válasza:
#1 A X2-sel értek egyet. Meg kell tanulni fogalmazni.
2021. febr. 2. 09:29
4/17 anonim válasza:
De beteg xDD
Én amúgy adom xD rafkós vagy 😅
2021. febr. 2. 09:42
5/17 anonim válasza:
jaj mindenki mekkora szent itt! szerintem tok igazad van, tudom is, melyik webshoprol beszelsz, es en is ezt csinalnam/fogom csinalni, ha olcsobb dolgot akarok rendelni. szerintem ez csak lelemenyesseg es nem ‘olcsobanossag’, de ti nyugodtan dobjatok ki felslegesen 2000 forintokat az ablakon. azert nem kell sajnalni szegeny ‘atvert’ webshopot, igy is baromi nagy hasznuk van a ruhakon.
2021. febr. 2. 09:51
6/17 anonim válasza:
Gondolom az sem baj, ha a jóhiszeműségeddel visszaélve tőled "lopnak", hiszen van neked elég pénzed. Ugye?
Vesz a kérdező egy 8000Ft-os farmert, a webshoppal meg kifizetteti a szállítási díjat oda-vissza,plusz a tranzakció díját a pénz visszautalása után.
Persze, ha van ilyen idióta aki így üzemeltet webshopot, azt ki lehet játszani, nyilván nem illegális. Attól még morálisan megkérdőjelezhető.
2021. febr. 2. 09:57
7/17 A kérdező kommentje:
Zarárol meg Pull and Bearől van szó:D
2021. febr. 2. 10:12
8/17 anonim válasza:
Szerintem gáz, azért nem olyan nagy összegekről beszélünk, amit nem lehetne simán kifizetni. De mindenkinek saját szíve joga, hogy mivel játszik, ha neked ez jó hát csináld.
2021. febr. 2. 13:13
9/17 anonim válasza:
Egy barátnőm csinálta azt, hogy a garancia vége előtt ollóval megroncsolta a cipők cipzárját vagy itt-ott megkoptatta. Aztán vitte blokkal együtt az üzletbe és egy teljesen másikkal jött ki onnan, dagadó tárcával. :D
2021. febr. 2. 14:00
10/17 anonim válasza:
9 Tök jó, ez melyik üzlet? Mert én még akkor sem kaptam másik cipőt vagy pénzbeli kompenzációt, mikor garancián belül, valós problémával vittem vissza. :/
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!