Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire elítélendő amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő amit csinálok, ugye más is csinálja, csak nem akarja bevallani?

Figyelt kérdés

Vidékről költöztünk fel a párommal a fővárosba. Ő kint dolgozik Németországba, 2 hetente jön haza 1-1 hétvégére. Van egy csodaszép lakásunk, megvan mindenünk.

A gond az, hogy én nem bírom szex nélkül. Ezért mellette vannak kapcsolataim. Egyszerűen szükségem van arra, hogy másokat is kipróbáljak, használjam a testüket.

Viszont a párommal akarom leélni az életemet, nagyon szeretem őt, de ahhoz, hogy mindenünk meglegyen kénytelen külföldi munkát vállalni.

A szexuális vágyaim kielégítéséről nem tud, ugyanis interneten szerzek hozzá partnereket egyszeri alkalmakra, ha nagyon jó az illető talán még 1-2 alkalom belefér. Bele vagyok bolondulva a játékszerekbe és kiegészítőkbe.

Szerintetek fejezzem ezt be és elégedjek meg amim van és becsüljem meg vagy folytassam ezt, hiszen így vagyok teljesen boldog?! Most is teljesen meg vagyok őrülve, annyira jól esne egy talpmasszázs és puszilgatás majd egy jó kis szex, de csak jövő hétvégén lenne rá lehetőségem, ha a páromra várok...

Adjatok tanácsokat, mert én már nem bírom ezt a kettős életet. :(

L

2016. febr. 9. 23:27
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
64%
Kamu (*ásít*).
2016. febr. 9. 23:29
 2/25 anonim ***** válasza:
73%
Babám te dolgozol valamit amúgy?
2016. febr. 9. 23:30
 3/25 anonim ***** válasza:
65%
Ez kamu. Kreatívabban máskor!
2016. febr. 9. 23:32
 4/25 anonim ***** válasza:
56%
*szintén ásít* kamu!!
2016. febr. 9. 23:35
 5/25 A kérdező kommentje:

Jaguár mi már beszélgettünk régebben, és akkor még bőven benne lettél volna a szexkapcsolatba nem zavart volna az sem, ha van barátom.

És már miért lenne kamu? Attól hogy ide az igazat írom, az alkalmi partnereim nem tudják, hogy párkapcsolatban élek.

Egyébként igen dolgozok, de az én fizetésem nem valami sok.

2016. febr. 9. 23:41
 6/25 anonim ***** válasza:
41%

Beszélgettem nem egy emberrel hasonló dolgokról mostanában. Mennyire volt az a régen? :P

Amúgy a talpmasszázsos rész nem kellett volna, abból érezni az átvetés kellemetlen szagát. :D

2016. febr. 9. 23:44
 7/25 anonim ***** válasza:
96%
Amíg a párod kint dolgozik,hogy meglegyen mindened/mindenetek addig te más fickók répáin lovagolsz?
2016. febr. 9. 23:50
 8/25 A kérdező kommentje:
Az vagyok akire gondolsz, de nem szeretnék a privátra válaszolni, nem akarom, hogy tudd az új nevemet, remélem megérted :)
2016. febr. 9. 23:50
 9/25 A kérdező kommentje:
7es: Igen de már lelkileg felemészt a dolog, közbe mégis vágyom rá :(
2016. febr. 9. 23:52
 10/25 anonim ***** válasza:
6%
Na itt buktál le. Ha valóban beszéltünk volna akkor nem húzod fel a nyúlcipőt.
2016. febr. 10. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!