Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő amit csinálok, ugye más is csinálja, csak nem akarja bevallani?
Vidékről költöztünk fel a párommal a fővárosba. Ő kint dolgozik Németországba, 2 hetente jön haza 1-1 hétvégére. Van egy csodaszép lakásunk, megvan mindenünk.
A gond az, hogy én nem bírom szex nélkül. Ezért mellette vannak kapcsolataim. Egyszerűen szükségem van arra, hogy másokat is kipróbáljak, használjam a testüket.
Viszont a párommal akarom leélni az életemet, nagyon szeretem őt, de ahhoz, hogy mindenünk meglegyen kénytelen külföldi munkát vállalni.
A szexuális vágyaim kielégítéséről nem tud, ugyanis interneten szerzek hozzá partnereket egyszeri alkalmakra, ha nagyon jó az illető talán még 1-2 alkalom belefér. Bele vagyok bolondulva a játékszerekbe és kiegészítőkbe.
Szerintetek fejezzem ezt be és elégedjek meg amim van és becsüljem meg vagy folytassam ezt, hiszen így vagyok teljesen boldog?! Most is teljesen meg vagyok őrülve, annyira jól esne egy talpmasszázs és puszilgatás majd egy jó kis szex, de csak jövő hétvégén lenne rá lehetőségem, ha a páromra várok...
Adjatok tanácsokat, mert én már nem bírom ezt a kettős életet. :(
L
szerintem is undorító dolog. nem félévente jár haza(bár akkor sem lenne jogos) hanem 2 !!! hetente. ha ennyit nem bírsz ki, akkor tényleg nem érdemled meg.. ráadásul nem bulizni van kint, hanem dolgozik,hogy meglegyen mindenetek..
mellesleg ha annyira szeretnéd, mennél utána.. vagy megkérnéd,hogy dolgozzon magyarországon..ha már van házatok meg mindenetek, akkor gondolom már nem kell annyira a pénz..
legalábbis én azt mondom, inkább keressen 100 ezret, mint hogy te félremenj.. de már mindegy.. undorító vagy.
megérdemled,hogy egyszer elköpje magát egy szerető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!