Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire elítélendő amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire elítélendő amit csinálok, ugye más is csinálja, csak nem akarja bevallani?

Figyelt kérdés

Vidékről költöztünk fel a párommal a fővárosba. Ő kint dolgozik Németországba, 2 hetente jön haza 1-1 hétvégére. Van egy csodaszép lakásunk, megvan mindenünk.

A gond az, hogy én nem bírom szex nélkül. Ezért mellette vannak kapcsolataim. Egyszerűen szükségem van arra, hogy másokat is kipróbáljak, használjam a testüket.

Viszont a párommal akarom leélni az életemet, nagyon szeretem őt, de ahhoz, hogy mindenünk meglegyen kénytelen külföldi munkát vállalni.

A szexuális vágyaim kielégítéséről nem tud, ugyanis interneten szerzek hozzá partnereket egyszeri alkalmakra, ha nagyon jó az illető talán még 1-2 alkalom belefér. Bele vagyok bolondulva a játékszerekbe és kiegészítőkbe.

Szerintetek fejezzem ezt be és elégedjek meg amim van és becsüljem meg vagy folytassam ezt, hiszen így vagyok teljesen boldog?! Most is teljesen meg vagyok őrülve, annyira jól esne egy talpmasszázs és puszilgatás majd egy jó kis szex, de csak jövő hétvégén lenne rá lehetőségem, ha a páromra várok...

Adjatok tanácsokat, mert én már nem bírom ezt a kettős életet. :(

L

2016. febr. 9. 23:27
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
A nyúlcipőt te húznád fel ha kiteregetnék rólad mindent! Te kis ellenőr :) Puszi! :)
2016. febr. 10. 00:11
 12/25 anonim ***** válasza:
11%
Jól van, ez a mai show-d most nem jött össze.
2016. febr. 10. 00:20
 13/25 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon sokan ugyanezt csinálják távkapcsolatban.Nem mindenki,de sokan.
2016. febr. 10. 01:48
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ehhez nem lenne gusztusom.

Az én párom Angliában dolgozik. Dec 26án ment ki,március 12én megyek ki hozzá egy hétre. Addig ki kell bírnunk nekünk is. De az meg sem fordult a fejemben,hogy amíg ő kint kidolgozza a belét a jövőnkért,addig én más pasival fetrengjek. Bár erre időm sem lenne,mert én is dolgozok.

A másik dolog meg az,hogy amikor már nagyon kívánjuk egymást,akkor telószexelünk,videóhívással. Masztizunk egy jót egymással és lenyugszunk.

De megcsalni egymást soha nem tudnánk. 31N

2016. febr. 10. 03:57
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez beteges. Két hetet ki lehet bírni.

Semmit nem adsz bele ebbe a kapcsolatba, csak kihasználod a pasidat. Ő biztosítja a pénzt, a lakást, te meg fűvel-fával és alig keresel.

A neten sokan keresnek partnert. Idővel belefutsz egy ismerősébe, és hatalmas bukta lesz.

Ha együtt éltek, akkor se lesz elég mindig ugyanaz a pasi.

Ennél az lesz cikibb, ha teherbeesel vagy elkapsz valamit.

2016. febr. 10. 04:15
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Tènyleg szeretheted!Èn is dolgoztam 4 èvig külföldön,mègis kibirtuk a felesègemmel,pedig 2 havonta jártam haza.
2016. febr. 10. 06:07
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Legalább annyi eszed lenne, hogy kérsz mindenkitől egy ötezrest...

Lehet több pénzt összeszednél, mint a párod.

Ez a szakma külföldön is keresett, te is kimehetnél pár hónapra. Sokan csinálják, nincs abban semmi.

Ha továbbra is ingyen csinálod mindenkivel, attól még ugyanakkora qurva vagy, csak ostoba is.

Egyébként igen, nagyon sokan csinálják ezt, de nekik van annyi eszük, hogy ne ingyen!!!

2016. febr. 10. 06:24
 18/25 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Jaja, 17-nek igaza van. Ìgy buta olcsò k***a vagy, ha lòvét kérnél, "csak k***a lennél. De ez nem baj, hisz így is-ùgy is az vagy.

A baj ott van, hogy van egy szerencsétlen ember, akivel ilyet művelsz.

De tudod, egyszer minden kiderül és az élettől triplàn visszakapod.

Addig is remélem teherbe k*r valaki és elkapsz valamit.

2016. febr. 10. 06:45
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha kamu,szégyelld magad,beteg vagy.

Ha nem kamu,meg ribi.

Miért nem mész ki te is Németországba?

2016. febr. 10. 08:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha én ilyen helyzetben lennék, vagy kimennék vele én is Németországba, vagy szakítanék, és itthon keresnék párt magamnak. Nem tudom, mennyire tartós az ő kint léte, ha fix időre (pár hónap, 1-2 év) ment ki, akkor viszont nyilván ki kellene tudni bírni. Nekem is nagy a szexigényem, de azért tudom kontrollálni magam. 1-2 hetet kacagva ki lehet bírni. Te magad mondod, hogy odavagy a játékszerekért, azokat egyedül is lehet használni (dildó, vibrátor?!).

Ne fogd a párod távollétére a magad gyengeségét. Mert ez gyengeség. Nem is akarsz hűséges lenni. Te mindenből csak a jót akarod, a rossz oldalával nem vagy hajlandó foglalkozni. Ezzel olyan 15 évesen még nincs is baj, felnőtt embernél viszont már aggasztó.

Egyébként távkapcsolatban sokan csinálják ezt, amit te is. Ettől még ugyanúgy elítélendő és gusztustalan.

Mit éreznél, ha a párod odakint pontosan ugyanezt csinálná, mint te? Szerinted elítélendő lenne? Mert ha bele tudnál nyugodni, egy legyintéssel el tudod intézni, hogy hát igen, megérdemli, ritka az a párhetenkénti szex, akkor beszéljétek meg. Ha nem így érzel, akkor lásd a bevezető szöveget.

2016. febr. 10. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!