Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal felnőttkorban (19 évesen) kialakult plátói szerelem el tud múlni? 24/L
Egy lány, aki a tanáráért van oda? Milyen meglepően eredeti és egyedi lányka lehet... egy... egy porszem a sorban :D
Ahogy előtte is volt más, utána is lett :D
Én is pont így töltöttem a húszas éveim elejét, szűz voltam és évekig plátói, teljesen őrült, érvagdosós, fejet a falba verős szerelemben gyötrődtem egy csajszi miatt, akivel soha nem volt semmi. És közben kihagytam miatta egy rakás jobbnál jobb lehetőséget.
Azóta már látom, hogy az egész teljesen felesleges volt, nem is arról szólt, hogy én mennyire szeretem őt, hanem arról, hogy szerettem volna valakit, fogalmam sem volt, kit, és őrá vetítettem ki ezeket az érzéseket, aki elérhetetlen volt, és így ezek az érzések sosem cáfolódtak meg, úgyhogy évekig el tudtam dagonyázni ebben a "szerelemben" meg az önsajnálatban.
Azóta eleve rájöttem, hogy akivel nem tudsz összejönni, azzal nem illetek egymáshoz. Ha tényleg egymáshoz illenétek, semmi nehézséget nem okozna, hogy egymásra találjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!