Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal felnőttkorban (19 évesen) kialakult plátói szerelem el tud múlni? 24/L
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, sose jártam senkivel, még csók sem volt soha. Hiába látok olyanokat, akiket tetszenek nagyon, valamiért nagyon erős vonzalmat érzek iránta, de már felesége és gyereke van.😔 Ha meglátom mindig eszembe jut, hogy mit éreztem akkor, amikor megismerhettem és hogy egyszerűen tökéletes. Nyilván ma már nem lennék "oda" így senkiert, mert érettebb vagyok ilyen téren, na de 19 évesen... A hormonok meg a kíváncsiság.🙂2021. márc. 29. 11:01
11/37 anonim válasza:
Szex jó gyógyír rá nem csak fantázialni kell!
12/37 anonim válasza:
Minden bántás nélkül, igazából szerintem nem is nagyon szeretnéd hogy elmúljon, és amit talán nehéz ide leírni de túl sok időt töltesz azzal hogy vele foglalkozoll.. Nekem is volt ilyen de rájöttem amikor az egyetem rovására kezdett menni az egész hogy két lehetőségem van, mivel a a csaj sosem lesz az enyém, tönkreteszem magam vagy borzasztó fájdalmasan de egyre jobban eltávolítom magam tőle. Ez még a facebook előtti időszak volt, és pl amikor észrevette hogy tüntetően más gyakorlati csoportokba jelentkeztem mint ő, még az egyetemen meg is állított hogy miért csinálom ezt de nem hagytam magam, elég álmatlan éjszakát kozott már nekem. Nyilván most főleg van ideje és lehetősége az embernek mást nézegetni és agyalni de valamerre jó lenne eldöntened a kérdést, mert az nem élet hogy majd esetleg ha lesz is valakid még folyton őt fogod nézegetni, és nem miatta bár nem tudom ő tud-e ebből valamit hogy neked ilyen érzéseid vannak (nem voltak) most is bele vagy szerintem zúgva..
13/37 A kérdező kommentje:
11: de nem alakul a pillanat
Nincsenek személyes dolgok
Engem ez k*rvara zavar, hogy már a b*szásról akarnak velem chatelni, de még a kezemet se fogta meg
Ezeknek élőben kellene alakulnia, mert könnyen csalódás lesz a vége
És ha ezt elmondom bárkinek, akkor azzal jön, hogy túl prűd vagyok
Szerintem nem, de egyszerűen nonszensz ez a helyzet
Ezt csak az élheti át, aki benne van ebben
Az írogatás meg könnyen féltemegy, gyorsan törölve tiltva lesz bármelyik férfi/nő, ha valami olyat ír, ami nem tetszik a másiknak
2021. márc. 29. 11:39
14/37 anonim válasza:
Kéne keresni a fazonban valamit, ami kiábrándító, mondjuk milyen a felesége? Szép, csúnya, bunkó...stb?
15/37 anonim válasza:
Az biztos hogy sokan könnyen írnak dolgokat, és nem csak pasik, én is most koppantam és az illető nem is egy "kislány" de mikor találkoztunk volna akkor kiderült hogy igazából neki van valakije.. na, mondhatom, én pedig mivel nem Magyarországon élek még a karantént is bevállaltam volna miatta, de így.. Na de valahogy tényleg le kellene választódnod róla mert a stílusod alapján egy értelmes és érzékeny lány vagy és kár lenne ha egy légbuborék-ra pazarolnád az időd és az energiád. Még mielőtt valaki megvádolna nem arra gondolok hogy velem kellene megismerkednie a kérdezőnek, mesze is vagyok és a legfontosabb az lenne hogy magára szánjon időt, azt amit a pasi lesegetésével tölti.. Bárcsak tudnék valami okosat és használhatót mondani!
16/37 A kérdező kommentje:
12: folyton abban reménykedtem, hogy hátha szakítanak :(
14: nem igazán tudok benne rosszat találni
15: köszi, de sokan nem értékelik a belsőt, úgy érzem folyton, hogy csak a testem kellene nekik
És igen extra érzékeny típus vagyok
2021. márc. 29. 12:43
17/37 A kérdező kommentje:
12: a szinpátiáról tud, a többit nem mertem neki felvállalni
2021. márc. 29. 13:51
18/37 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok már erre a srácra! :) Át tudod küldeni nekem az Instagramja linkjét?
20/37 A kérdező kommentje:
Áá azt ne, mert még valaki elkezd neki írni, hogy egy ilyen oldalon róla van szó. Tökre bepánikolna tuti. De nagyon jóképű, erős a szexuális kisugárzása. Ahogy beszél, nagyon magabiztos, határozott és tapasztalt. Sokan mondják, hogy nagyképű f*sz, kicsit lehet, hogy igen, de nem egy rosszindulatú. 175 cm/70-85kg között mozog, van amikor vékony, van amikor kicsit nagyobb. Szakállas, felül hosszabb beszárított sötét barna hajú. Van egy fülbevalója. Számomra eszméletlen szexi, ha csak meglátok egy képet róla teljesen beindulok. Láttam tőle klasszikus jobb pasikat, de nem voltak akkora hatással a hormonjaimra, mint ő. De én ezt nem tudtam belőle kihozni, nem vagyok elég jó külső és kisugárzás terén.
2021. márc. 29. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!