Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ugyan olyan egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ugyan olyan egy tini szerelem mint egy felnőttkori? Vagy már felnőttként nem tudunk úgy szeretni a sok csalódás miatt?

Figyelt kérdés
2020. dec. 22. 22:22
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
46%
Ez a "felnőttként nem tudunk úgy szeretni a sok csalódás miatt" a fejlődésképtelen, érzelmileg éretlen, az életből tanulni nem hajlandó emberekre igaz.
2020. dec. 22. 22:24
 2/32 anonim ***** válasza:
27%
Az az igaz hogy az első szerelmed újra fog nálad kopogni.. Annyiban lehet másabb hogy komolyabb a gondolkodás..
2020. dec. 22. 22:27
 3/32 anonim ***** válasza:
90%

Az ember egész életében azt gondolja, hogy az aktuális szerelem a legnagyobb, és az addigiak mind sokkal kevésbé voltak intenzívek, sokkal gyerekesebbek voltak, sokkal éretlenebbek.

Aztán egy idő után eleget csalódik, akkor kijelenti, hogy valamelyik régi szerelme volt a legnagyobb, mert ott már csak a szép emlékek vannak meg.

Szóval nem, a tini szerelem semmivel nem másabb, mint az összes azt követő.

2020. dec. 22. 22:27
 4/32 anonim ***** válasza:
58%
Az idővel nehezebben lesz szerelmes az ember.. :D
2020. dec. 22. 22:29
 5/32 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Idővel megszépülnek az emlékek. Az aktuális mindig a legéretebb de most visszagondolva mind más és fiatalként még benne van az ártatlanság amikor tiszta szívvel tudott az ember szeretni. Csak elgondolkodtam rajta és kíváncsi vagyok a válaszokra 😊
2020. dec. 22. 22:34
 6/32 anonim ***** válasza:
63%
5: igen, mind más, de egyszerre mind ugyanolyan is. Ez a jó benne ;)
2020. dec. 22. 22:35
 7/32 anonim ***** válasza:
94%

"fiatalként még benne van az ártatlanság amikor tiszta szívvel tudott az ember szeretni. "

Idősebb korban is tud, csak úgy könnyű tökéletesnek látni a másikat, hogy nincs semmi felelősségetek, nincsenek megoldandó problémátok.

2020. dec. 22. 22:38
 8/32 anonim ***** válasza:
90%
a tiniszerelem másabb, mert olyankor az ember valahol még gyerek és a gyerekkor szépségei is megvannak még, úgy mint szép fiatal külső, rajongás különböző dolgok iránt, ismeretre, tudásra vágyás, idealista gondolkodás a világ jókra és gonoszokra felosztása, álmodozás az apu és anyu nyújtotta háttérből "majd ha lesz saját lakásom, saját kocsim, jó munkám"...aztán belekerülsz az életbe és mit kapsz?elutasítást, érdekembereket, akik kihasználnak pl. egy szemét főnök akinek nem mersz nemet mondani vagy tanár, aki veled irattatja meg a kutatását és ő zsebeli be a dícséretet, diákmelót vagy másmilyet, amiben ha nem tetszik valami, mehetsz isten hírével és persze idősebb pasik akik csak dugni akarnak vagy lányok, akik emiatt a tapasztalat miatt már nem kedvesek, hanem távolságtartók a többi fiúval. Nem lesz oylan szerelmes az ember, mint tinikorában, hogy "jaj, ott van, mindjárt elájulok". de lesz másfajta szerelmes, "hát ez a nő/férfi rendben van, költözzük össze, jó vele összebújni, bár ezt vagy azt a szokását ki nem állhatom, de annyi baja legyen". Az igazi kihívás egy válás után 40 éves kor után szerelmes lenni, mert akkor már eléggé sérül az ember bizalma és a legtöbb ember már nem hajlandó úgy a bizalmába fogadni egy másikat mint a ex férjét vagy feleségét, inkább csak amolyan "együtt vagyunk amíg mindenkinek jó és mindenkinek meg vana maga dolga, pénze, ideje" felállás lesz
2020. dec. 22. 22:39
 9/32 anonim ***** válasza:
100%

Azért az sem igaz, hogy mindig az aktuális a legszebb, a legjobb. Látni arra is példát, hogy valaki elszúrja a kapcsolatot a számára igazival, majd összejön mással, meg is házasodnak, aztán olvasod itt a kérdést, hogy mindezek ellenére x év után azon kattog, hogy az ő exe hogy lehet, hogy szintén meg mert házasodni, stb.

Még ha ritka is, de akad olyan, hogy szerettél valakit igazán, valamiért megromlott a kapcsolat. Utána hiába keresed az "igazit", mind csak pótlék. Viszont egyáltalán nem biztos, hogy ez az első szerelem.

Biztos sokan nem fognak ezzel egyetérteni, pedig bizony vannak ilyenek,hogy valakinek az elvesztése után csak keresed azt az érzést, de nem találod. Az már egy másik kérdés, miért nem keresik az ilyen emberek tovább.

2020. dec. 22. 22:42
 10/32 anonim ***** válasza:
100%
Csalódtam eleget, 40 éves koromban mégis olyan szerelmes lettem, hogy nem ismertem magamra. Ugyanaz a kézremegős őrület, ami 20 éves korom környékén volt. Belépett az ajtón, rám nézett, felrobbant a világ én meg elrohantam. Hát, mint egy eszetlen tinédzser, komolyan. Voltam szerelmes az eltelt 20 év alatt, de abból kimaradt ez a teljesen elvesztem az irányítást érzés. Én azt hittem, hogy azért, mert kinőttem már belőle. Aztán meg kiderül, hogy 40 évesen is belém tud csapni a villám. Mondjuk azt hittem belehalok, de jó volt még egyszer utoljára ilyen szerelmesnek lenni. Meg a múlt idő se teljesen igaz...
2020. dec. 22. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!