Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt életetek legnagyobb csalódása?
Volt egy lány, akivel csak ismerkedtünk. Hosszú ideje senki sem fogott meg akkor és végre ő hasonlított rám igazán. Aztán, eljött a találkozó. Az elején jól alakult, bár azért bénázgattam. Aztán eljött egy pont, ahol teljesen bekattant.
Na, a leckét meg is tanultam a dologból és többet senkinek sem adom ki magam úgy, mint akkor.
#1: Pedig annyira nem is volt rossz.
Nekem az, amikor a párom fél év után egy teljes héten át nem akart beszélgetni velem semmilyen csatornán. Ezzel még önmagában nem lett volna baj - elvégre ő introvertált és időnként kellett neki a magány -, de a probléma az volt, ami ezután következett. 1 hét múlva találkoztunk és nagy nehezen sikerült kiszednem belőle, hogy "rossz a szex" és szerinte én vagyok a legkevésbé izgalmas ember, akivel valaha találkozott.
Amikor láttam, hogy lélekben már feladta a kapcsolatot, de nem mer lépni, ott helyben szakítottam vele. Még soha nem voltam olyan mérges (még soha nem voltam mérges). Ezután három napig egyáltalán nem tudtam elaludni, egy héten át pedig nem tudtam napi 2-3 óránál többet aludni.
27/F
Az, hogy ide gyakorira kiírtam egy olyan kérdést, amit idegenszóval illettem, és elég megosztó téma lehet bárki számára, kértem kik szóljanak hozzá és nem sikerült a dolog. Tartalmas válaszok helyett konkrétan becsületsértést kaptam, és elég szörnyű dolgokat tudtam meg magamról. Természetesen kezeltetni is kell majd magam. Nyilván nem ez volt életem legnagyobb csalódása, de eléggé elszomorító, hogy mennyire nem tudnak az emberek maguktól elvonatkoztatva írni, egyáltalán szöveget értelmezni, hogy késznyeres cselekvésként van jelen, hogy odaokoskodjunk még olyanhoz is, ami nem ránk vonatkozik, nincs benne ismeretünk. A kedvencem innen az volt, mikor egy lány kiírta, hogy egyik alkalommal megütötte a párja, mert túl szexin öltözött fel egy bulira. Nem tudta hogyan álljon a helyzethez. Egy segítő válasz nem volt, csak annyi kB. h minek hagyja, kellett neki az Alfa, most itt tart, ilyen bődületes ökörségek...
Mint írtam, nem életem csalódása, de elég nagy csalódás, hogy nem arra használják az oldalt amire célt szolgálna. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!