Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaltatok eletetek legnagyobb szerelmi csalodasa uttan?
Ha már nem megy, akkor felejtsd el. Ne godnolj rá, foglald le magad, legyél a barátaiddal, szórakozz.
Az idő majd segít, más nem!
én általába a sportba és a piába folytottam a bánatom. iylenkor valahogy különleges erőt ad a dolog. :)
pl futok, de nem csak simán hanem kb összerogyásig.
este pedig leiszom magam.
másnap ujra ezt.
utánna kis pihi, és hétvégén az sportmentesség, viszont 3 nap masszív szeszelés :D tökmidegy olyankor hogy mit. csak ártson.
én így dolgozom fel. és igan közban az átmeneti piás szakaszokban néhány könnycseppet ejtek a szeretett lányért, de utánna iszok tovább és jobb lesz. :)
miért vagytok együtt? ez a legnagyobb baromság, el kell szakadni, gyorsabb a feldolgozás, így csak vergődés, semmi értelme, így csak magadat emészed, aminek semmi értelme
menjél a barátokkal szórakozni, N
Elmentem kulcsot másoltatni, ugyanis pont aznap hagytam el a szekrényem kulcsát :D
Komolyra fordítva: Kicsit szomorkodtam, majd összeszedtem és lefoglaltam magam valami mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!