Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírnátok életetek legnagyobb szerelmi csalódását?
4 hónapja nem tudom túltenni magam, azt hittem, hogy megtaláltam az igazit. :\ Akit érdekel leírom, de inkább a tiétekre lennék kíváncsi.
Kort is írjatok légyszíves!
Teljesen bele szerettem egy fiúba,és nagyon kedves volt velem azt hittem ő is vonzódik hozzám.
De kiderült hogy meleg
Miért lenne jó neked ha mi leírnánk ??
Szóval, inkább írd a tiéd
Elküldtem privátban.
Azért, mert érdekel, hogy vajon én vagyok-e a világ legbalszerencsésebb embere.
Hónapokon keresztül hülyített egy srác akibe én szerelmes voltam (egyetlen aki iránt így éreztem). Aztán egy buliba odajött, jól elbeszélgettünk még a kezem is megfogta. Pár nap múlva rákérdeztem h akar-e tőlem vmit, mivel én már nem tudok eligazodni rajta, erre azzal állt elém h találok nála jobbat, meg h hagyjuk egymást stb.. még egy ilyen undorító alakoz nem volt szerencsém. akkor sírógörcsöt kaptam, de most már csak haragot és szánalmat érzek iránta.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!