Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal felnőttkorban (19 évesen) kialakult plátói szerelem el tud múlni? 24/L
19: én is így érzem, de nem megy.😔
Nincs nagy különbség közöttünk pénz és külső tekintetében. Folyton azzal jött, hogy minden nőt a pénz érdekli. Pedig nem. Csak nem veszi észre azokat, akik nem a pénzre mennek. Folyton egy itteni dubajos k*rva miatt kesergett.
Ő volt a népszerű pasi a környéken, én meg az, akivel nem foglalkozik senki, mert nincsenek ismerettségeim, pedig nagyon sokan mondták már, hogy nem vagyok ronda. És mégis tök esélytelen volt, hiába volt velem kedves.
El tud múlni: kutyaharapás szőrivel :)
Az esetedben viszont kicsit összetettebb a probléma... nem a plátói szerelem a gond, hanem a túlzott kötődés, miközben nem látod hogy nem a pasi az aki vonz, hanem maga a szerelem érzése. Lehet célszerű lenne felkeresned egy szakembert. Van újabb 5 éved az életedből elpazarolni?
17: *szimpátia
Bocsánat, elírás volt
Amúgy ebben a korban már, ha valaki olyan kezdeményez, aki nekem nem tetszik, az nekem is fáj. Hiszen tudom, hogy most megsértem, ha elutasítom. És persze az is szar érzés, ha úgy érzem, hogy túl sok vagyok. Hogy valójában nem is engem akar, csak úgy el van velem. Én ezekre gyorsan és könnyen raerzek. Sokat gondolkodom azon, hogy miért ilyen rohadt bonyolult ez az egész? Talán mert mindig egy kategóriával fentebb választok, mint én? Vagy mi a baj? Valaha fogok-e olyat találni, akivel egymásnak tetszünk?
22: április 9.-én fogok menni pszichiáterhez pszichoterápiára.🙂
Viszont ezt az egészet már nagyon embernek elmeséltem, kár volt, mert bantalmazo dolgokat mondtak rá (te túl prűd vagy stb.), így erős a szégyenérzet...😔
Nincs újabb 5 évem és minden egyes nap úgy vagyok vele, hogy el akarom felejteni, de valamiért az elme nem tud valamire nem gondolni.
Nem tudom, hogy mennyire csak a szerelem érzése vonz. 5 éve egy buliban csak megérintette a hátamat és én megöleltem, megéreztem az nyakánál az illatát és másnap felébredtem és azt éreztem, hogy Úristen szerelmes vagyok!🥰
Gyűlölöm magam, amiért ilyen átlagos vagyok. A b*szható buta r*banc k*rváké a világ. De arra meg születni kell. Nekik minden sokkal könnyebb. Sosem tudom majd ezt feldolgozni. Ez a pasi is mindig azokról álmodozott, akik nem érdemlik meg.
24: kb. fél éve van felesége, 3 éve vannak együtt
Gyerekkorom óta ismerem (vidékiek vagyunk).
A bulis ölelésnél pedig szingli volt.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!