Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony vagy telt nők népszerűbbek a férfiaknál?
#4:
nekem teltből az tetszik akin van comb segg és még has is, elég husis akár
"Vékonyabbak, pedig szerintem ha az ösztönök szerint élnénk, a teltebb nők lennének. Hiszen az ősembernek is az kellett, mivel ő tűnt alkalmasabbnak a gyermek kihordására. Dehát a média, meg a divat elnyomja az ösztönöket. (bár nekem ez jó, mert én is vékony vagyok.. Még:D)"
ez nem csak média meg divat. ma sem elhanyagolható az ösztönök hatása. csak míg az ősidőkben a kövérség olyan értékeket kommunikált, hogy az illető bőségben és jólétben él és az utódjai is jól fognak, mára ez megfordult, egy jólétben és egészségben élő ember pont, hogy kevésbé hajlamos a kövérségre.
egyébként a vékony alkatok közül is mindenek előtt az a népszerű, amelyiknél nőies a zsíreloszlás, szóval látni, hogy rendben a hormonháztartás és ha visszatérnének az őskörülmények, tudna felhalmozni combtájékra, fartájékra
Nem állítom h a teltek népszerűbbek a teljes férfi-népességnél, de nekem egyértelműen jobban bejönnek.
Ami viszont biztos h a fiatalabbak (20 körüliek) vonzóbbak.
Szerintem te és szinte minden nő nem érzitek a külömbséget a nőiesen telt és a kövér közt. Ez férfi szemmel egészen más. A kövér szerintem is csúnya és senki se jósol egészséget nekik.
Továbbá nekem az az elméletem h a "vékony az vonzóbb" onnan ered h egy adott nő többnyire vékonyabb fiatalkorában és fiatalsága miatt vonzóbb. De ebből téves azt általánosítva levonni h a vékonyabb a vonzóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!