Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony vagy telt nők népszerűbbek a férfiaknál?
Figyelt kérdés
2021. márc. 26. 14:30
1/24 anonim válasza:
mind2 elég népszerű
én személy szerint a teltebbeket preferálom (nem a +5kg-ra gondolok :D)
2/24 anonim válasza:
Minden no tetszik valakinek. Valakinek inkább a vékonyabbak, kinek a teltebbek. Én személy szerint a vekonyabb oldalt választom, de nem vagyunk egyformák.
3/24 anonim válasza:
Én a telt, gömbölyű leányzókat szeretem testközelben.
4/24 A kérdező kommentje:
A telt alatt amúgy az ilyen latinos, nagy fenék nagy mell, de lapos has kombóra gondoltok, vagy bármelyik túlsúlyos nőre, akik jellemzően itt a magyar utcákat járják?:D
2021. márc. 26. 14:55
6/24 anonim válasza:
Mindkettő, az összképtől függ. Egy nőies nő ugyanolyan vonzó mint egy vékony sudár. Nem a kg-től, cm-ktől függ, a kisugárzás, személyiség elég sokat hozzá tud tenni / el tud venni (ld. lehet valaki bombázó, ha hűvös mint a jégcsap). Amúgy meg örök igazság: nincs olyan nő akit ne akarna megdugni valaki(k) - az más kérdés, hogy a "valakik" közül a lánynak egyik sem tetszik.
7/24 anonim válasza:
A túlsúly azért nem mindegy milyen mértékű. Nagyon vonzó tud lenni egy szélesebb csípő, nagyobb popsi... de ha folyik valaki, az minden, csak nem vonzó.
8/24 anonim válasza:
Az, hogy "mindenkinek más tetszik", meg "nekem személy szerint a duci", meg hasonlók... ezek igazak, csak nem válasz a kérdésre.
Kérdező, ha minimális élettapasztalatod van, tudod, hogy átlagban a vékonyabbak népszerűbbek.
9/24 anonim válasza:
Egyet értek a nyolcassal, teljes mértékben. Senki nem mondja, hogy egy duci no nem talál pasit. De igen, tobb pasinak jonnek be a vékonyabbak.
10/24 anonim válasza:
Vékonyabbak, pedig szerintem ha az ösztönök szerint élnénk, a teltebb nők lennének. Hiszen az ősembernek is az kellett, mivel ő tűnt alkalmasabbnak a gyermek kihordására. Dehát a média, meg a divat elnyomja az ösztönöket. (bár nekem ez jó, mert én is vékony vagyok.. Még:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!