Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg léteznek kifejezetten kövér /telt nőket kedvelő férfiak?
Figyelt kérdés
90+-ra kell gondolni
Mi a véleményetek?
2021. márc. 24. 22:29
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez is egy ízlés
Igen, mert fetisizálják őket
Nem, aki kövér nővel van az csak azért teszi, mert nem jut neki jobb
Nem, de vannak olyanok, akiknek kevésbé számít a külső
87 szavazat
1/42 anonim válasza:
Igen itt vagyok, rajongok a BBW típusú hölgyekért, egyik a párom :)
3/42 anonim válasza:
A fiatalon jó alkatú nőkből szokszor molett csaj lesz később.
4/42 anonim válasza:
igen, nekem mindig ez az alkat tetszett, itt az oldalon van akinek meg 140-től kezdődik a nő
nálam ez annyiban jelenik meg, hogy főleg teltebb alkat vonz, ha neten képet/videót nézek nagyrészt telt nőkről szoktam
voltam már jóval 90 fölötti nőkkel is, de az ideálom olyan 90 körül lehet, vagy talán alatta, ha alacsonyabb lányról van szó
28F
7/42 anonim válasza:
Volt egy amerikai dokumentumfilm is erről. Vannak, akik még "hízlalják" is a nőt.
8/42 anonim válasza:
Igen létezik, meg egy csomó pasi akinek tökmindegy és ha telt/sovány nővel találkozik akkor "mindig is imádtam a telt/sovány nőket" szöveget csapat.
#8 úgy hívják feederer fétis, elég beteg dolog. Nem a teltség miatt, hanem mert bizonyos súlyfelesleg felett már az egészséget veszélyezteti.
10/42 anonim válasza:
9-es! Igen, ott már nagyon durván elhízottak voltak. Némelyiknek át kellett alakítani a lakást, kimenni már nem is tudtak, bent is alig mozogtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!