Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt nők! Nektek tetszene, ha egy férfi símogatná a hasatokat mert tetszene neki?
Neeeem. 😳😳
Legalább is jelenleg nem tudom elképzelni hogy én annak örülnék. Úgy utálom a hasamat, hogy hiába azért simogatja mert elvileg tetszik neki, én akkor is úgy érezném hogy gúnyolódik rajtam.... 😭
Jó nyilván ha már egy ideje kapcsolatban vagyunk akkor persze hogy tudom hogy úgy szeret ahogy vagyok de még akkor is lehet lepaterolnám onnan a kezét.
Számomra nehéz elhinni hogy valaki azt (is) szeresse rajtam amit én a legjobban utálok magamon.
Az sem mert azt hinném gúnyolódik. 25 vagyok de sajnos annyit bántottak hogy nem hinném el hogy valaki ezt komolyan mondja. Még úgy sem hogy tudom van akinek ez fétis...
Nyilván persze ha sikerül valami olyat felvennem amibe belegyömöszölöm a hasam és úgy dicsérnek meg, akkor azt mondom igen. Most tényleg csinos vagyok 😅
Ahogy látom,szükséges egy másik korosztály véleménye is.
Természetesen tetszene,ha simogatná.
Nem helyes mások helyett dönteni.
Ha neki tetszik a hasam...
Ráadásul,erősítheti a bizonytalankodók önbizalmát,ha olyan férfival találkoznak,akinek tudnak tetszeni.
Én azóta szárnyalok,amióta egy olyan férfival jöttem össze,aki kifejezetten az én alkatomat szerette/szereti.
Amíg élek,nem fogom elfelejteni,ahogyan hozzámért...
Nem! Utálom a hasam. Szégyenlem és a szexben is zavar. Nem olyan nagy csak nem szép mert striás stb.
Nem hiszem hogy tetszik a másiknak és nem zavarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!