Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Telt nők! Nektek tetszene, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Telt nők! Nektek tetszene, ha egy férfi símogatná a hasatokat mert tetszene neki?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok mi a korombeli (20-30) nők véleménye erről.

2021. márc. 20. 00:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
58%
#9 hála nektek "férfiaknak" akik 55 kgban maximalizaljak a nőt.
2021. márc. 20. 08:35
 12/19 anonim ***** válasza:
83%

Én semmiképp sem fognám a férfiakra, mondjuk nincs is rajtam akkora túlsúly, hogy annyian szóvátették volna. De ha valamit hibáztatni kellene, akkor a sok magamutogató felpucer instalányra szavaznék.

2021. márc. 20. 09:53
 13/19 ReGina... ***** válasza:
91%

Nekem ez attól függ mennyire bízok valakiben.

Igazából nem zavarna, sőt tetszeni is ha olyan a szituáció és látom az illetőn, hogy szeret, és nem csak egy fétis tárgya vagyok.

Párom szeret simogatni és puszilgatni mindenhol, ami eleinte furcsa volt nekem is, viszont ma már nagyon szeretem én is.

Persze kelett hozzá az, hogy eltudjam magam előtte engedni, szerencsére ez elég hamar sikerült, mivel mindig éreztette velem mennyire oda meg vissza van értem, és nem csak külsőleg.

22/L

165cm/100kg.

2021. márc. 20. 10:05
 14/19 anonim ***** válasza:
48%
Én csak azt nem értem, aki fiatal és zavarják a plussz kilói, legyen az férfi vagy nő, miért nem tesz ellene. Ha nem betegség miatt van, akkor egy jó diéta, rendszeres testmozgás akár már pár hónap alatt is csodákra képes.
2021. márc. 20. 11:04
 15/19 anonim ***** válasza:
80%

14: lehet, hogy próbálták, de hosszú távon nem tudták fent tartani az alacsonyabb testsúlyt. ha tudsz angolul, ajánlom ezeket a cikkeket:

[link]

[link]

2021. márc. 20. 12:06
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

#12 [link]

Ilyen nők is vannak ám instán, és nagy a rajongótáboruk. Nem tudom, honnét ez a tévhit, hogy csak a nádszál karcsúak a jő nők.

2021. márc. 20. 18:47
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
És hány olyan férfi van, aki titokban a nagydarab lányokra bukik, de szégyenli beismerni, mert a haverok, barátok cikizik emiatt? Egyik legjobb haverom ilyen, mindig eljatszotta előttünk, hogy a szép csinos lányokat próbálja fűzni, aztán titokban összejött egy 100+ kg-os csajjal, majd egy idő után fel is vállalta mindenki előtt. És beismerte, hogy igazából erre bukik. És kitudja hány ilyen van.
2021. márc. 21. 07:37
 18/19 anonim ***** válasza:
72%

17-es

Nekem is ez a tapasztalatom!

2021. márc. 21. 09:39
 19/19 anonim ***** válasza:
76%

Én Imádnám nagyon tetszene.

Exem is nagy poci fan volt, eleinte rejtegetni probaltam a pocim de mikor láttam tényleg tetszik neki akkor már nem zavart 🙂

2021. márc. 21. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!