Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt nők! Nektek tetszene, ha egy férfi símogatná a hasatokat mert tetszene neki?
Én semmiképp sem fognám a férfiakra, mondjuk nincs is rajtam akkora túlsúly, hogy annyian szóvátették volna. De ha valamit hibáztatni kellene, akkor a sok magamutogató felpucer instalányra szavaznék.
Nekem ez attól függ mennyire bízok valakiben.
Igazából nem zavarna, sőt tetszeni is ha olyan a szituáció és látom az illetőn, hogy szeret, és nem csak egy fétis tárgya vagyok.
Párom szeret simogatni és puszilgatni mindenhol, ami eleinte furcsa volt nekem is, viszont ma már nagyon szeretem én is.
Persze kelett hozzá az, hogy eltudjam magam előtte engedni, szerencsére ez elég hamar sikerült, mivel mindig éreztette velem mennyire oda meg vissza van értem, és nem csak külsőleg.
22/L
165cm/100kg.
#12 [link]
Ilyen nők is vannak ám instán, és nagy a rajongótáboruk. Nem tudom, honnét ez a tévhit, hogy csak a nádszál karcsúak a jő nők.
17-es
Nekem is ez a tapasztalatom!
Én Imádnám nagyon tetszene.
Exem is nagy poci fan volt, eleinte rejtegetni probaltam a pocim de mikor láttam tényleg tetszik neki akkor már nem zavart 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!