Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti élveznétek ha a barátnőtök a feneketet simogatná markolná és ha nem akkor elfogadnátok hogy akkor ő sem engedi meg hogy hozzá érjetek a fenekéhez? 19/L
Ha én szeretnék a férfi fenekével annyira foglalkozni,hogy pl szex közben ha ő van felül akkor markolom,simogatom a fenekét az még belefér? A legtöbb férfinak ez nem tetszene?
Csak mert ha szerintem nekem egy férfi ennyit nem engedne meg akkor ő se fogdozza az én fenekemet. De akkor egyàltalán ne érjen a popsimhoz. Szerintem így lenne akkor fair dolog.
Csak mert engem az is izgatna ha a férfinak megpuszilhatnám a fenekét vagy a prosztatáját kényeztethetném. Ujjal, és szàjjal is ha tudnám. Megdugni nem merném,nem érzem magam olyan beálítottságunak, hogy felcsatolhatossal próbát tegyek. Viszont nem tartom mind ezt férfiatlannak és soha nem erőltetném senkire,ezen részt megértem ha teljesen TABU mert nekem is tabu az anál.
De a fenéj simogatás vagy hogy megmarkolom..az nagyon tetszene. Nekem is tetszhet lányként egy jó kerek fenék nem? Vagy ne is beszéljek erről majd a barátommal ha lenne?
Még annyit,hogy nem dacból nem engedném hogy ne érjen a fenekemhez. Szimplán zavarba ejtőnek találom nagyon,hogy ott is megérintsen majd a másik. De ha én is megtehetem amit ő velem akkor lehet nem zavarna és felolódodnék. Minden más esetben ha nemet mondana akkor csak rossz érzés maradna bennem.
19/L
A fenék tele van idegvégzôdésekkel, erogén zóna, szerintem mindenki szereti ha foglalkoznak vele.
Szex közben paskold meg vagy markolj rà!
F/37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!