Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van, aki szeret sovány férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki szeret sovány férfi testet tapogatni, bordákat simogatni (nő létére)?

Figyelt kérdés

Kérem, hogy olyanOK válaszoljanak, akiknek van tapasztalatuk!! Mit lehet benne élvezni, ha valaki szereti?

Ha valaki nem szereti, azt is legyen szíves leírni! Köszönöm!

2020. júl. 25. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
82%
Nekem semmi élvezet nem lenne benne, nem tartom vonzónak a csont és bőr pasikat
2020. júl. 25. 15:29
 2/5 anonim ***** válasza:
Mem,legyen rajta hús.
2020. júl. 25. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
91%

Én alapvetően a testesebb, férfiasabb pasikat szeretem, de ennek ellenére volt már nálam soványabb barátom is, vékony csípő, derék, kilátszó bordák...

Akármennyire szerelmes voltam belé, ez mindig is nagyon zavart benne. Nem volt túl jó érzés emiatt hozzábújni, átölelni sem. Kivétel télen, amikor vastag ruha és kabát volt rajta :D

2020. júl. 25. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A kilátszó bordák stb. nem jönnek be (vagyis hát, nem ad semmi extrát, de nyilván le sem von semmit, ha szeretem az illetőt), de az tetszik, ha normális testalkatú/picit vékonyabb. Nyilván megérinteni, simogatni a teste különböző pontjait is. Őszintén szólva, nem tudom, miért... Szerintem ez ugyanolyan, mint hogy bizonyos férfiak is szeretik a vékony lányokat... :D
2020. júl. 25. 18:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen, én is úgy gondolom, hogy jó lenne, ha lenne húsa.

3-as: :D

4-es: Szereted a bordákat simogatni? (Esetleg pici a kezed? Próbálom megfejteni, hogy hogyan lehet vékony testet szeretni.)

2020. júl. 26. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!