Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró pasik mit szólnátok ha egy férfi kollégától simogatni, próbálkozni kezdene nálatok?
Heteró vagyok! Nagyon-nagyon! Csak és kizárólag!
Első alkalommal csak szóban, de nagyon határozottan tiltakoznék! Ha ez nem használna akkor tetlegességgel is, kiméletlenül!
Nem tudom, hogy szexuális zaklatással miért gondolod, hogy sikert érhetsz el valakinél?
Még ha meleg vagy bi, akkor sem biztos, hogy szereti a simogatást random emberektől. Nem lehet valakinek ennyire erőszakosan belegázolni a személyes szférájába, csak azért, mert megtetszik.
Igen, legalábbis multinál ez azonnal jelenthető, akár pasit, akár nőt tapizol le munkahelyen.
Személy szerint én először udvariasan megkérném, hogy vegye le rólam a kezét.
Erre a kérdésre adott válaszokból is látszik mennyire agresszív a legtöbb ember.
Most komolyan,miért kell erőszakot alkalmazni? A fene nagy férfi büszkeség, hogy "majd én megmutatom"!?
Hetero vagyok,kezdett ki velem pasi és kulturáltan meg tudtuk beszélni a dolgot.Intelligencia kérdése az egész,ami sok embernél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!