Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A húsosabb nőket kérdezném: nektek mekkora a libidótok?
Milyen gyakran kívánjátok a szexet? Milyen gyakran kapjátok meg?
Ha kérhetem, légyszi írjátok meg hogy hány évesek vagytok. Köszönöm.
Annyira nem kívánjuk mint a csokitortát
23N, elég húsos
Mi köze a dagiságnak a libidóhoz?
Attólhogy valaki dagadt még nem nő vagy mi?
2
100 kilónál már két nőről beszélhetünk.
6
Ez nem sztereotípia, hanem egy tudományos tény. Az elhízott embereknél megfigyelték a libidó csökkenését is.
7
Ha ilyen h-lye vagy inkább ne kommentelj... 15kg felesleg van rajtam és napi 2-3 alkalom is van. Több csak azért nincs, mert közben dolgozunk is. Bár, mióta home office van, többször veszünk ki ebédidőt ;)
Ja és még azt is hozzátenném, hogy 6 kommentjében is van valami. Előző párommal 1 évig voltam együtt, akkor "csak" 10kg felesleg volt rajtam és 2 napi 1 volt... Az sem az én hibámból. Ő volt mindig fáradt...
8
Rendben, én nem állítom azt, hogy hazudsz vagy ilyesmi. Én csak annyit írtam, hogy elég nagy százalékban figyelték meg ezt a hatást az ELHÍZOTT nőknél. Bár 10 kiló még talán túlsúlynak nevezhető, a 15 kiló nagy valószínűséggel elhízott kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!