Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem akar szexelni segitseg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ivett2018 kérdése:

Nem akar szexelni segitseg vajon miert?

Figyelt kérdés
Sziasztok en 26 eves anyuci vagyok a parom 42 a babank 3 honapos nem akar szexelni ha bujok hozza eltol o nem kezdemenyez ha felhozom a szexet harit de ha nem tud haritani akkor csak anyit mond minden rendben csak sok a stressz ha allalmunk lenne a szexre ( van meg 3 kozos nagyobb) akkor gyors csinal valamit nehogy hozza bujjak egyszeruen nem akar semmit! Kerlek segitsetek tanacstalan vagyok es mar kivagyok ez miatt terhessegem alatt elvaltunk es e kozben osze jott massal egy fiatalabbal szukebbel

2021. márc. 9. 08:16
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
5 ik valaszadonak szoktam itt bongeszni a gyakorikerdeseken es azt vettem eszre hogy a legtobb magad fajtad csak is ezzel all elo helyesiras nem tok mindegy? Nem ez a lenyeg! Ha segiteni nem tudsz akkor nem kell ide firkalni amugy a telefonomon nincs magyar billentyuzet nem magyarba elek 10 eve es nem konnyu! De koszi a kommented nem segitett semmit! Szioka
2021. márc. 9. 15:08
 12/33 A kérdező kommentje:
6 ik valaszadonak szerintem te csak kotekedel most! Hisz egyertelmu a kerdesem! De se baj nem kell kommentelni szioka
2021. márc. 9. 15:09
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

26-ot írtam, nem 28-at. Ismerem a számokat, köszönöm.

2-es voltam

2021. márc. 9. 15:31
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Én világéletemben nagy kanegér voltam, de három hónaposan nekem se ment volna a dolog.
2021. márc. 10. 15:10
 15/33 anonim ***** válasza:
75%
Hol élsz?
2021. márc. 11. 16:09
 16/33 A kérdező kommentje:
10 ik valaszadonak- egyutt vagyunk nem valtunk el csak kulon valtunk egy idore es ez ido alatt neki volt mas kapcsolata
2021. márc. 13. 07:38
 17/33 A kérdező kommentje:
Meg mindig semmi kezdemenyezes reszerol! Ma este megint meg kerdeztem tolle! Kerdeztem hogy velem van e baja? Azt mondta nincs velem semmi baja, hat mondom es magaddal? Magaval se! Kertem hogy beszeljunk rola de Nem akar! Aztan Fel ajanlottam neki egy sex psychologust de azt se akar!( nem alszunk egyutt) semmi intimitas nincs koztunk! Legutobb februarba voltunk egyutt de azt is ugy hogy en voltam rajta nagyon es kb 10 perc volt az egesz!
2021. márc. 13. 08:05
 18/33 A kérdező kommentje:
Ti elvalnatok ezert? Ha nem akarna szexelni a ferjetek?
2021. márc. 13. 08:05
 19/33 anonim ***** válasza:
80%

El persze.

Vagy kereshetsz egy szexpartnert ha erkölcsileg nem okoz gondot neked.

2021. márc. 13. 08:09
 20/33 anonim ***** válasza:
80%
Vesd fel a neki a nyitott házasságot. ha jó apa, akkor neked csak egy titkos szerető kell.
2021. márc. 13. 08:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!