Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ivett2018 kérdése:
Nem akar szexelni segitseg vajon miert?
Figyelt kérdés
Sziasztok en 26 eves anyuci vagyok a parom 42 a babank 3 honapos nem akar szexelni ha bujok hozza eltol o nem kezdemenyez ha felhozom a szexet harit de ha nem tud haritani akkor csak anyit mond minden rendben csak sok a stressz ha allalmunk lenne a szexre ( van meg 3 kozos nagyobb) akkor gyors csinal valamit nehogy hozza bujjak egyszeruen nem akar semmit! Kerlek segitsetek tanacstalan vagyok es mar kivagyok ez miatt terhessegem alatt elvaltunk es e kozben osze jott massal egy fiatalabbal szukebbel2021. márc. 9. 08:16
1/33 anonim válasza:
Szia lehet szexuálisan már nem vagy vonzó számára.
3/33 anonim válasza:
Én is azt nézem, hogy 26 évesen 4? Nem szedtél fel kicsit? Probálj meg tornázni és egy kicsit diétázni, hogy visszahozd a "jobb" formádat. Ha sexibb leszel, biztos hamarabb megkiván. Meg csinálj intim tornát.
4/33 anonim válasza:
Szerintem épp azért nem akar dugni, ne hogy legyen 5. gyerek... Huzzatok gumit basszus. Vagy csináljátok seggbe, vagy mit tudom én, de tegyetek már valamit...
5/33 anonim válasza:
Remélem kamu a kérdés. Ennyire szar helyesírással és 70 IQ alatt 4 gyerek? Az igen...
6/33 anonim válasza:
"a babank 3 honapos nem akar szexelni ha bujok hozza eltol o nem kezdemenyez ha felhozom a szexet harit de ha nem tud haritani akkor csak anyit mond minden rendben csak sok a stressz"
Azt nem csodálom, hogy egy 3 hónapos gyerek nem akarja, de hogy ezt el is tudja mondani, az kész csoda.
7/33 A kérdező kommentje:
4 ik valaszolonak haha nem vagy vicces mindegyik tervezve volt es kepzeld nem akarunk tobb gyereket amugy anyagilag hala istennek eleg jol elunk ahoz hogy felneveljuk oket szerintem senkinek nincs koze hozza hany gyereket szultem koszonom
2021. márc. 9. 15:02
8/33 A kérdező kommentje:
1 es valaszadonak koszonom erre enis gondoltam de ez nem oldja meg a problemam
2021. márc. 9. 15:02
9/33 A kérdező kommentje:
2 es valaszadonak 26 eves vagyok nem 28 es 4 van igen mi a baj belole? Szerintem a csalad alapitas nem korhoz van kotve
2021. márc. 9. 15:04
10/33 anonim válasza:
Szia 1-es vagyok. Ha elváltatok és mással van már akkor ez a dolog annyira előrehaladott, hogy szerintem nincs mit tenni. Próbálj te is túllépni rajta, persze tudom nem egyszerű 4 csemetével de sajnos én úgy vélem nincs más lehetőséged. Remélem sikerül megtalálnod a boldogságod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!