Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ivett2018 kérdése:
Nem akar szexelni segitseg vajon miert?
21/33 A kérdező kommentje:
19 es valaszadonak. Koszi jo tanacsot de nekem gondot okozna! Illetve en nem “csalnam meg” nem latom helyen valonak ha a hata mogott meg akkor de ha o megtette velem korabban! Tiszta lap az mindig tiszta marad! Nyitott kapcsolat? A gyerekek miatt megtennem hogy egy lakasban eljek vele es felneveljuk oket! Abba is bele mennek hogy neki legyen arra az idore mas es nekem is egy kapcsolat De akkor viszont en mar nem szeretkeznek vele! Ez nem helyen valo szamomra erkolcsileg! De o ebbe ugyse menne bele!!
22/33 A kérdező kommentje:
20 valaszadonak!
O semmikepp nem menne bele nyitott kapcsolatba! De viszont Itt vannak a gyerekek! Nem tudom mit csinaljak! De mar nem birom szex nelkul es intimitas nelkul se! Kezd idegesiteni hogy nem oszinte!
Figyelj.
Ha 26 vagy és 4 gyereked van (semmi baj nincs vele egyébként), valószínűleg nem tudtad leadni a terhesen felszedett kilókat. A férfiaknál ez nagyon számít, hiszen ők arra izgulnak fel, amit látnak. Lehet, hogy nem vagy vonzó neki így 4 gyerek után.
Esetleg ha olyan életmódot folytat (alkoholizmus, láncdohányosság) esetleg titkolhatja, de bajok lehetnek neki lent.
Vagy tart szeretőt melletted. Viszont akkor tényleg válás vagy valami. Tapasztalatból mondom, a válás jobb, mint egy olyan háztartásban felnőni, ahol anya-apa folyton veszekszik, apa nincs itthon sokszor, anya ki van akadva, stb.
2021. márc. 13. 19:24
"egyutt vagyunk nem valtunk el csak kulon valtunk egy idore es ez ido alatt neki volt mas kapcsolata"
Szerintem tudod te a választ....
2021. márc. 13. 20:49
A kulcsszavak között ott van a kövér is szóval gondolom felszedtél pár kilót amit nem tudtál leadni neki meg már így nem vagy vonzó sőt még el is hagyott egy időre. Én tuti hogy inkább szakítanék akkor is ha 4 gyerek van. A férjed valószínűleg úgyis megcsal szóval vagy ő fog elválni a végén vagy nem fog és te sem de az a gyerekeknek sem túl jó mert ilyenkor érezni lehet hogy nincs minden rendben. Akkor már sokkal jobb lenne ha az új pároddal nevelnéd őket és találkoznának az apjukkal is mint az hogy a szülők csak kényszerből a gyerekek miatt vannak együtt.
2021. márc. 14. 06:11
4 gyerekkel te nem találsz akkora balekot, aki leállna veled....
Nem lenne egyszerűbb tesizni és befejezni a zabálást?
2021. márc. 14. 07:42
Ha elváltok en syivesen ismerkeednek veled.
33f
2021. márc. 14. 19:23
Ő 42 Te 26 vagy. Ő dolgozik, meg öregszik már, te pedig csak gyerekeket csinálsz, nevelsz szolgálsz. Ezen mit nem értesz. Erre a 3 gyerek előtt kellett volna gondolni, hogy eljön hamarosan ez az időszak is.
2021. márc. 14. 19:30
Azt a fiatal szukebbet reszeli
2021. márc. 14. 19:31
30/33 A kérdező kommentje:
23 as valaszadonak nem tudom 100 szazalekra meg e csal! De en is Ezt szeretnem megtudni! Mert ha meg tudom itt azonnal kulon menetel lenne de ezuttal vegleg!
További kérdések: