Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok,ha elmegy a szátokba utána megcsókol?
Figyelt kérdés
Sok pasit hallok(pasiként)hogy utána nem mert ez undorító,ilyenkor nézek is mi a fene undorító? Komolyan van ilyen ? Lenyeli a nő a el kell mennie mosson fogat?😅ma 09:25
2/13 anonim válasza:
Alap
Egy pasi ne undorodjon a test nedvétől .
Én is tisztára nyalom szopom a fszát miután ki jött a puncimból azt tele van pina nedvel
N
3/13 anonim válasza:
Van hogy még a szájában van mikor már csokolozunk.
4/13 anonim válasza:
Hát ez érdekes mert engem abszolut nem zavar. Viszont a feleségem ha esetleg a szájába élvezek utána már nem csókolózik velem mert undorítónak találja. Most akkor hogy van ez?
6/13 anonim válasza:
Én is csókoltam már ki a barátnőm szájából, amikor ida ment.
7/13 anonim válasza:
Én pasiként kifejezetten szeretem, ha még a szájában van a spermám és úgy csók... még jobb, ha punciból nyalhatom ki 😋
9/13 anonim válasza:
Igen. A férjem megcsókol utána. Sőt a puncim is kinyalja szex után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!