Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok a következőről: X (lány) és Y (fiú) szexkapcsolatban vannak. Idővel X találkozik Y barátnőjével (merthogy van neki), aki persze nem tud semmit az egészről, és egész jóban lesznek (azért nem szoros barátok, de néha néha hárman vagy nagyobb baráti társaságban összejönnek beszélgetni, átmennek egymás lakására pizzázni stb)

Szerintetek szemétség ez X részéről? Vagy mivel nem az ő kapcsolata, nem ő csalja meg a párját, így ő nem felelős?

Egy olyan szexkapcsolatról van szó, ami haverságból indult, így heti pár alkalom szexen kívül egyéb baráti jellegű programokat is csinál együtt a két fél.

Tényleg érdekel a véleményetek, fejtsétek is ki ha úgy érzitek.

2021. febr. 16. 21:11
1 2 3 4 5
 21/50 Williamspear ***** válasza:
2X+Y=3
2021. febr. 17. 07:57
 22/50 A kérdező kommentje:
20-as, érdekes hogy mindig félreértelmezed amit írok (szerintem szándékosan). Mármint ha te vagy a 18-as válaszoló is. Nagyon szeretnéd itt képviselni a makulátlan erkölcscsőszök táborát. De azért egy kis szövegértési képesség ehhez nem ártana.:)
2021. febr. 17. 09:28
 23/50 anonim ***** válasza:
52%

Azt gondolom erről a helyzetről,hogy a pasi egy idióta kis gyerek szintjén van rohadtul undorító,te meg egy párszor használatos szánalmas ringyó 😃

Egyedül a csajt sajnálom,de remélem előbb utóbb rájön ugyebár az ilyenekre mindig raszoktak és úgy megtep,hogy egy hajad szála nem marad. 😘En erre nem lennék büszke,hogy egy lyuk vagyok a másik számára és nincs gerincem dehát ugye mindenkinek más az értékrendje,csak ne félj ha hánynak tőled néha.

A helyedben ki se írtam volna ezt a kérdést mert semmi értelme nincs igazából 😃

2021. febr. 17. 09:34
 24/50 anonim ***** válasza:
75%

Hiába fölényeskedsz itt kínodban, egyrészt te érted félre amit írtam másrészt nem vagyok a 18-as meg senki más sem. Még csak megközelítőleg sem azt próbáltam üzenni mint ő, tehát egyébként sem értem mi volt a gondolatmeneted.

Én nem csinálok erkölcsi kérdést ebből és nem is érdekel ez a része, majd hárman lerendezitek magatokban és egymással ahogy akarjátok.

Viszont arra fel kellett kapjam a fejem hogy szerinted ez bárkinek "felnyomja az önbizalmát", nem egészen igaz hogy mindenki így működne. Azért itt vannak gondok a fejben/önértékeléssel ha ezt így gondolod. Az egy státuszt ad hogy valaki lefekszik velem más helyett, vagy adott esetben inkább más mellett? Szexuálisan felkelteni valaki érdeklődését talán a legkönnyebb, mivel ez elemi ösztön. Ha a játszmánál többre tartana érdemesnek már te lennél párja, vagy legalábbis nem lenne párja. Csak hát a nem feltétlen szexuális szükségleteinek másik felét meg máshol kapja meg, ezért vagytok ott ahol. Lehet így is csinálni, rendben van. De ekkora siker egy fél darabkának lenni valaki számára? Szerintem nem.

Ui.: Ha már egyszer azt írtad "Tényleg érdekel a véleményetek, fejtsétek is ki ha úgy érzitek." akkor ne háborodj fel azért mert megtesszük, még ha neked nem is tetszik a vélemény. :)

2021. febr. 17. 10:38
 25/50 A kérdező kommentje:

23: oké, köszi! A megtépés témát már kitárgyaltuk feljebb.:D

24: rendben akkor bocsi, azt hittem azt is te írtad.

Teljesen általánosságban írtam ezt az önbizalom dolgot - ha lebutítva nézzük, mégiscsak arról van szó, hogy vagy így, vagy úgy de téged preferál valaki. Ergo, valamiben jobb vagy másnál (még ha ilyen témáról beszélünk is). Itt egyáltalán nem a másik lány megalázásáról van szó.

Nem ad státuszt, ahogy írod egyáltalán nem nagy dolog valakinek a figyelmét felkelteni. Ez nem erről szól.

Egyébként honnan gondolod hogy pl én a párja akarnék lenni? Csak azért mert valakik szexuálisan kompatibilisek nem jelenti azt hogy párkapcsolat terén is. Tehát ezzel nem értek egyet, az meg igazából az ő dolga és döntése hogy nem szakított még a barátnőjével.. tőle az érzelmi részét várja, amit tőlem nem kapna meg.

Nekem jelenleg nincs szükségem kapcsolatra, neki pedig valamilyen szinten rám van szüksége, ez pont elég most, win-win.

Félreértés ne essék, azért tettem fel a kérdést mert valóban érdekeltek a vélemények. Az hogy én reagálok egy-kettőre nem azt jelenti, hogy fel vagyok háborodva, elfogadom hogy mások másként gondolkodnak, de mint feljebb írtam nekem is megvan a magam nézőpontja. Attól függetlenül hogy értem mit írsz és értem miért gondolkodsz így, én nem osztom ezt 100%-ban, de ez rendben van, nem zavar, és köszönöm hogy kifejtetted a véleményed.

2021. febr. 17. 11:01
 26/50 anonim ***** válasza:
23%

23

Biztos nem a barátnő tépné meg a kérdezőt, hanem fordítva:)

Úgyhogy se pasija se haja nem maradna! 😉😁

2021. febr. 17. 12:30
 27/50 anonim ***** válasza:
64%
A kérdező mire fel tépné meg a csajt?🤨 Nem ő a kur.va
2021. febr. 17. 13:37
 28/50 A kérdező kommentje:
Nem terveztem megtépi senkit.:D
2021. febr. 17. 13:41
 29/50 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam hogy a párja akarnál lenni, csak ugyanarra mutattam rá amit te is írtál miszerint a párja valószínűleg mást ad meg neki, amit meg te nem tudsz vagy úgy véli nem tudsz és ezért vagytok ebben a furcsa háromszögben. Ezt a felállást úgy értelmezed ahogy szeretnéd, én úgy látom a pasi szempontjából mindketten csak egy-egy szelet vagytok a tortából és ezért nem sikerült felfedeznem hol itt a "siker", és ezért hoztam szóba az önértékelés kérdését mert amiben vagy azt egy degradált helyzetnek látom.

De ennyi, többet, jobbat tényleg nem tudok mondani a dologról.

2021. febr. 17. 13:50
 30/50 A kérdező kommentje:

Rendben, értem amit mondasz.

Őszintén nekem a siker része az, hogy van kivel elütni az időt heti párszor és jól tudjuk érezni magunkat. És lehet szívtelennek is nevezni, de tényleg nem érdekel a srác barátnője ebben a történetben. Köszi a választ!

2021. febr. 17. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!