Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim, feleségek, barátnők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, feleségek, barátnők, ti mit gondoltok az alábbi helyzetről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 éves házaspár vagyunk, és én, mint a férfi tag vétkeztem.

Írogattam egy fiatal csajjal, szexchat, képcsere (felöltözött ruhás képek), illetve megdicsértem párszor a képeit, a kinézetét. Ezen kívül minden más abszolút baráti/haveri alapú volt. Ebben semmi érzelmi kötődés, semmi nem volt, csak az elhanyagoltságom fizikai aktus nélküli, táv-kielégítése... még csak nem is élveztem erre, csak fejben volt minden.

LEBUKTAM!

Volt hatalmas vita, majdnem rámentünk ,de felálltunk belőle, bűnös vagyok, marha vagyok, de mindketten hibásak voltunk, elhanyagoltuk egymást, változtattunk a dolgokon. Ám párom bizalma nem tud visszajünni felém, olyanokban is beleköt, amikben senki más nem látna bele semmit, követi merre járok térképen, ilyenek. Szerinte megcsaltam, és ez végzetes bűn volt, amti csináltam. Ezt el is ismerem, emésztem is magam rendesen, de Őt szeretem, és vele akarom leélni az éeltem.

ÉS A FORDULAT, AMI MIATT ÍROK!

Véletlenül kibökte, hogy kíváncsi milyen két pasival lenni. Mivel érdekel engem is a gondolat, ezért azt modntam hogyha találunk baráti alapon olyat akiben én is megbízok, akkor ok. Ez ugyebár eléggé fizikai kontaktusos téma már. Szóval a jelenlétemben szexelhet mással ,ez engem nem zavar abszolút, én is akarom.

Kipróbálná lánnyal is, akivel szeretne engem kettesben kéyneztetni, meg ilyesmik.

Na és mindezek ellenére a kis afférom maitt még mindig mélységesen ki van akadva..

Véleméynek?

2020. febr. 11. 10:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Van-e gyereketek? Ha nincs, ezt a csajt én dobnám és felszednék egy 19 évest.
2020. febr. 11. 10:04
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

Pontosan mire szeretnél választ kapni?

Előfordul, hogy ilyen miatt kiakad a másik fél.

Az is előfordul, hogy többesre vágynak emberek.

2020. febr. 11. 10:04
 3/12 anonim ***** válasza:
11%
Ha valaki a tányèrodra szarik, majd szép tisztára elmossa lefertőtleníti. Jo étvággyal ennèl belőle? Nem az a megcsalás ha valakibe bedugod a farkad. Elàrultad.
2020. febr. 11. 10:06
 4/12 anonim ***** válasza:
37%

Ha a hátad mögött irogatna más pasikkal, te sem örülnél.

Ő meg neked elmondta egy vágyát, amibe vagy belemész, vagy sem.

Szóval a kettő nagyon nem ugyanaz.

2020. febr. 11. 10:09
 5/12 anonim ***** válasza:
21%

Hát, nem egy rigófütty a nejed!:)

Szerintem rájött, hogy - bár szeretitek egymást - mindenképp színesíteni kell e szexen, mert ellaposodott!

Azt nem tudom, hogy hogy viselné el ha te egy másik csajjal dugnál, de egyáltalán nem lehetetlen!

Azt hogy őt megdugja valaki az orrod előtt - ha megbeszélitek, akkor rendben van!

Amiről te beszélsz, azt úgy hívják, hogy a házasság megnyitása! Nem egyszerű döntés, de ha mindenre kiterjedő játékszabályokat állíttok fel, akkor nagyon jól működtethető!

Nálunk ez nagyon jól működik, teljesen megszűnt a féltékenység, a viták eltűntek. Sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb a kapcsolatunk. Jól ismerjük egymás szeretőit, de együtt is szoktunk újra ágyba bújni...

Nem hiszem, hogy már tudnék újra monogámiában élni.

2020. febr. 11. 10:11
 6/12 anonim ***** válasza:
67%

Ha ez igaz, leszamitva a ruhas kepeket, en csak ugy maradnek vele: szigoruan szexmentes nyitott kapcsolat. Es senki nem mesel a kalandjairol. Ha a szexualisan elcseszett kapcsolat minden mas teruketen passzolt, mert amugy van olyan, akkor egyutt maradnek. Amig valaki el nem ragad egy komolyra fordult affer.. Bar igazi lelki tarsi kapcsolatnal nehezen.

Amugy ha ez igy van, ahogy irtad, onzo, empatia teljes hianya es semmi jo nem lesz.

2020. febr. 11. 10:12
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

És amúgy mi a kérdés?

Az hogy így reagálja le a dolgot érthető, van aki egy ilyet könnyebben lenyel, van aki nehezebben. Nálunk is ilyen történt feleségem és valami volt középsulis "barátja" között.

Részben megemésztettem, de néha bennem is pánikszerűen feltör a féltékenység/bizalmatlanság, ez tényleg olyan dolog, hogy ha egyszer elvész a bizalom, a legjobb szándék és elfojtásra tett igyekezet ellenére is ott fog az ember agya mélyén parázslani az elárulástól való rettegés.

És például engem is izgatna, ha ott a jelenlétemben hármasoznánk feleségemmel, úgy nem zavarna hogy szexel egy másik férfival, ha én is aktív résztvevője vagyok a dolognak. De ez független attól hogy álmatlan éjszakákon gondolok néha rá, hogy valaha megtörténik-e megint, megcsal-e ismét?

2020. febr. 11. 11:08
 8/12 anonim ***** válasza:
59%

Nem lehet, hogy nem is az zavarja, hogy mással irogattál ? A titok miatt akadt ki ?

Azr bantja, zavarja, hogy titkoloztál előtte ? Nem volt hozzá bátorsagod elé állj és elmond a vágyaid érzéseid ?

Bár ő sem volt teljesen őszinte veled, mert csak egy ilyen tetted után merte elmondani a vágyát, a te hibádat felnagyítva ?

En nőként erre gondolok.

2020. febr. 11. 12:25
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a feleséged beteg és önző. A te szemedben a szálkát is meglátja, a sajátjában a gerendát sem.

Dönthetsz hogy egy önző nő papucsállatkája leszel életed végéig, vagy keresel egy normális párt.

2020. febr. 11. 13:15
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

A két szituáció között elég nagy különbség van. Az első esetben a háta mögött, sutyiban megcsaltad - vagy legalábbis fejben azon voltál.

A második (többesek) viszont közös megegyezésen, megállapodáson alapuló játék lenne együtt a szexuális élet feldobása céljából.

2020. febr. 11. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!