Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy ilyem helyzetről?
Egy kis kötetlen beszélgetésre invitálnálak titeket; egy barátnőmmel szakított a pasija, mert a barátnőm túl sok szexet akart, napi 3-4, a srác pedig heti 2-3-al is beérte és elküldte a barátnőmet, hogy elege van belőle. Azért érdekel így a többség véleménye, mert szerintem, ha szeretsz valakit, akkor tudtok kompromisszumokat kötni, pl nálunk ez fordított helyzettel van, a barátom nagyon igényli, én egyáltalán nem. Ő hajlandó volt ezt megérteni és teljesen jól megvagyunk, nyilván van aktív szexuális életünk, de nem esünk egymásnak napi többször, hanem mondjuk minden második-harmadik nap, felmőttek között szerintem ez így szokás, hogy a problémákat megbeszéljük.
Miért kell már egyből hisztizni (mert a barátnőm parádézott mindig a srácnak), ha valami nem úgy van, ahogy akarja? Hasonló kaliberű férfiak; ez számotokra is szakítóindok lenne (ez esetben, hogy a partner naponta többször akarja vagy inkább kompromisszumot kötnének)? Vélemények?
A barátnőm 27, a srác 31 volt.
nem küldeném el, ha szeretem, megoldjuk
42/F
Elküldtem volna. Nem a legjobb dolog naponta szembesülni azzal hogy nem vagyunk egymáshoz valók.
A napi 3-4 akkor elfogadható ha mindkét félnek nagyon régen volt kapcsolata és az újdonság varázsa miatt nem győznek betelni egymással. Ez kb 1-2 hónap és lecseng. Aztán elég napi egy.
Nem sok 30-as férfi van aki évekig bírja ezt a tempót.
Elküldtem volna, nem passzolnak össze szexuálisan és ez nem is változik meg soha.
Mi értelme kínozni a másikat.
Hátha találnak mindketten olyan társat akivel eggyezik majd az igényük.
Mint minden kapcsolat, a szerelem is kompromisszumokon alapul. Valószínűleg kapcsolati szerződést kötöttem volna vele, persze csak olyat amit én szerkesztek és én írom a feltételeket.
Üdvözlettel: dr.Sheldon Cooper
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!