Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a helyzetről? /F
Ha a barátnődnek ez belefér, akkor miért ne. Figyelj, ha nem élsz ezzel most, hidd el meg fogod bánni. Ha engem ennyire felspanolna ez és megteremnték hozzà a lehetőséget, biz isten igent mondanék!
Az, hogy mit fogsz vele csinálni meg a helyzet hozza.
N
Fura az biztos, én nem azt mondanám hogy ejj mit meg nem tesz értem a bnőm hanem hogy eszem fhaszom megáll egy ilyen nővel inkább nem kérnék többet!
Nem hinném hogy van benne enyhe homokosodási hajlam csak inkább ez nálam beteges mintsem nagy gesztus.
Hát őő, ha mondjuk a barátnőd később előjön valami olyasmivel, ami őt izgatja fel de te nem rendelkezel vele? (pl. x cm hosszúságú / vastagabb farok, ami neked nincs - mindegy, hogy amúgy kielégíted rendesen)
A f4szhosszúságos példa sarkítás, de benne van a pakliban, hidd el. Én nem mennék bele ilyesmibe. Ha szeretem a nőmet, akkor csak az ő csöcse érdekel. Hosszú kapcsolat esetén nyilván kissé elkalandozik az ember gondolatban, de akkor frissítsétek fel a szexet. Másik nő bármilyen szintű bevonásával csak ártasz a kapcsolatodnak. Akkor is, ha ő ezt nem méri fel.
Hátapám...
Ez éppen annyira hihető, mint Orbán V. erkölcsi bizonyítványa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!