Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erröl a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erröl a helyzetröl, szerintetek mi lesz?

Figyelt kérdés

Megsimertem a fönököm egy baratjat , aki tudta hogy egyedulálló nö vagyok es úgy vettem ki , hogy sajnal , egy nalam több mint húsz evvel idösebb öregúr , igazi mosolygós , kedves nagypapi

Ragaszkodott , hogy parszor vigyen bevasarolni, es mondta hogy semmi hatsó szandeka nincs , es nagyon boldog voltam!

Mint a mennyei manna , olyan erzes volt

Mondta h van penze , de mondtam hogy nem akarom kihasznalni , de nagyon inszisztalt, elfogadtam ezt azt

Tiszteltem , hogy hazas ferfikent milyen becsuletes , stb , es a feleseget is megnezem Facebookon nagyon rendes kedves arcú nö , csinos es fiatalabb ö is egy tizessel

Gondoltam lam, van köztuk kis korkulönbseg es ez garantalja a sikert

Minden egy nap megvaltozott

Egy nap kavezas közben egy nö hivja es ö nagyon vihog

Mondom ki az, mondja hogy egy baratnöm akit szoktam segiteni szinten , a nö mindig hivta mikor nalam volt

Ö meg valaszol stb .

Egy nap elmeseli hogy mekkora összegekkel tamogatja azt a nöt , szamlak , kaja , bútorok stb

Mondta hogy semmi nincs köztuk es csak baratok stb

De en nem hittem el , hogy ekkora összegeket kiad valaki kedvessegböl

A nöt több eve ismeri es felelösseget vallal iranta , bevallotta

Attól a perctöl kezdve azt mondtam úgyis mindegy , ez mar csak papiron hazas . Nagyon kivancsi voltam hogyha el tudom csabitani a szeretötöl

Mondtam jön a szulinapom es töltsunk egyutt par órát plusz ajandekot akarok

Vegul kielegitett oralisan es allt neki de nem akart semmit habar biztattam , dicsertem, ( atlag alatti merete van de en nagyon szuk vagyok )

Mondta hogy majd maskor stb

Adott penzt szazötven eurót

Azelött meg volt velem vasarolni ikeaba valami 140 eurót hagyott ott

Most volt egy elutazasa es visszajött , ma ult a konyhamban es megint hivja az a nö , zavarban jön irkal , stb

Mondta h a felesege sose szokta hivni tehat a csaj miatt nezi a telefonjat

Hogy neki azt segiteni kell

Mondtam segitsen engem is adjon szaz eurót

Es adott !

Azon gondolkodom hogy vajon szerelmes a masik csajba , azzal vajon többet talalkozik , a csaj sakkban tartja telefonokkal , folyton igenybe veszi , hivogatja , fizettet vele .

A pasi meg kerlel hogy menjek a nöhöz es ismerjem meg , mert ök csak baratok !!!

Nem akarom megismerni soha , de lehet a nö varja el töle , hogy engem beszolgaltasson neki

Egyfolytaban gyere ismerd meg csak haverek vagyunk stb

Engem csak par hónapja ismer

Elöször azt mondta hogy a felesege tud erröl a csajról , most meg azt hogy titokban latogatja , azt mondja hogy a testverehez megy . A csaj pont ott lakik a testvere haza melletti blokkban, allitólag ö költöztette oda

Mondta hogy a csaj sokat var töle es hivja otthon is de valahol imponal neki ez , mindig vihog mikor a masik ir

Hogy en ismerjem meg a legjobb baratjat

Nem hittem volna hogy azt az aldott feleseget megcsalja, akivel ket gyereket felnevelt es a nö dolgozik . Jómódúak

Mondta hogy kerhetek töle segitseget , mondta hogy a szexet enkell akarjam , es kezdemenyezzem

Igy persze azt erzem , hogy neki mindegy

Arra gondolok hogy mennyire lehet szerelmes a masikba ? Vajon attól igényli ? Vagy csak szeret nökkel kapcsolatban allni , es eleg neki a beszelgetes ?

Csalódtam

2018. aug. 29. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Töröljék a válaszom, nem érdekel, de URAMISTEN. És vannak ilyen embereeeeek!! Jóistengyerelenemhiszemel😂😂😂
2018. aug. 29. 19:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Te még azt kérdezed, hogy mi lesz? és ettől az embertől pénzt fogadtál el?

Hát...ilyenkor szégyenlem, hogy nőnek születtem.

Azért gondolkodj el meddig sűlyedsz, és kikkel veszed körbe magad.

2018. aug. 29. 19:42
 3/9 A kérdező kommentje:

Jogom van tanacsot kerni ezen az oldalon !

Nem sertettem meg senkit !!!

2018. aug. 29. 19:43
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
Na, es hogy telik ez az elso idoszak prostitualtkent?
2018. aug. 29. 19:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem először teszed fel ezt a kérdést,vagy ezerszer láttam már.Az a megállapításom,hogy nagyon buta vagy ahhoz hogyan kell egy férfit lehúzni pénzzel.De segítek.Szexuálisan adj meg mindent amit akar bizonyos kereteken belül,minél többször elélvez annál jobb,aztán lehet irányítani.És persze nem árt úgy csinálni,hogy nem a pénze érdekel.
2018. aug. 29. 19:53
 6/9 A kérdező kommentje:

Igen , kedves utolsó , de velem nemragaszkodik a szexhez

Azt mondta hogy csak ha en akarom

2018. aug. 29. 20:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Hány éves ez a kedves cukros pénzes bácsi? :D Milyen érzés volt amikor kinyalt, kajak élvezted? XDD
2018. aug. 29. 20:17
 8/9 A kérdező kommentje:
Kajak igen
2018. aug. 29. 20:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező te mennyi idős vagy? És az öregúr hány éves?
2018. aug. 29. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!