Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyeim, feleségek, barátnők,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, feleségek, barátnők, ti mit gondoltok az alábbi helyzetről?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

29 éves házaspár vagyunk, és én, mint a férfi tag vétkeztem.

Írogattam egy fiatal csajjal, szexchat, képcsere (felöltözött ruhás képek), illetve megdicsértem párszor a képeit, a kinézetét. Ezen kívül minden más abszolút baráti/haveri alapú volt. Ebben semmi érzelmi kötődés, semmi nem volt, csak az elhanyagoltságom fizikai aktus nélküli, táv-kielégítése... még csak nem is élveztem erre, csak fejben volt minden.

LEBUKTAM!

Volt hatalmas vita, majdnem rámentünk ,de felálltunk belőle, bűnös vagyok, marha vagyok, de mindketten hibásak voltunk, elhanyagoltuk egymást, változtattunk a dolgokon. Ám párom bizalma nem tud visszajünni felém, olyanokban is beleköt, amikben senki más nem látna bele semmit, követi merre járok térképen, ilyenek. Szerinte megcsaltam, és ez végzetes bűn volt, amti csináltam. Ezt el is ismerem, emésztem is magam rendesen, de Őt szeretem, és vele akarom leélni az éeltem.

ÉS A FORDULAT, AMI MIATT ÍROK!

Véletlenül kibökte, hogy kíváncsi milyen két pasival lenni. Mivel érdekel engem is a gondolat, ezért azt modntam hogyha találunk baráti alapon olyat akiben én is megbízok, akkor ok. Ez ugyebár eléggé fizikai kontaktusos téma már. Szóval a jelenlétemben szexelhet mással ,ez engem nem zavar abszolút, én is akarom.

Kipróbálná lánnyal is, akivel szeretne engem kettesben kéyneztetni, meg ilyesmik.

Na és mindezek ellenére a kis afférom maitt még mindig mélységesen ki van akadva..

Véleméynek?

2020. febr. 11. 10:00
1 2
 11/12 cseppszi ***** válasza:
87%

1. Beszélgettél egy lánnyal a sexről, mert elhanyagolt vagy.

2. A feleséged rájött és kiverte a hisztit.

Következtetés nálam mint nőnél

1 . Miért hanyagotl el?

2. Ha már elhanyagolt és megbeszélted ezt más valakivel - az hol megcsalás?

Mivel is csaptad be őt ?

végül előjön hogy bár téged elhanyagolt de két pasival azért dugna - és hogy ne sértődj meg ettől te is kaphatsz egy + csajt?

Szeritnem ez egy dilinyós akit (ha jót akarsz magadnak) hagyj ott minél hamarabb a saját magad jól felfogott érdekében

2020. márc. 3. 15:57
 12/12 anonim ***** válasza:
25%

Nem az a gond ha megdugod a sógornőd! Az a gond ha a feleséged rájön!

Egyébként a párkapcsolat 2 emberről szól!

A szex szólhat többről is!

2021. febr. 17. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!