Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a helyzetről?
Mit gondoltok a következőről: X (lány) és Y (fiú) szexkapcsolatban vannak. Idővel X találkozik Y barátnőjével (merthogy van neki), aki persze nem tud semmit az egészről, és egész jóban lesznek (azért nem szoros barátok, de néha néha hárman vagy nagyobb baráti társaságban összejönnek beszélgetni, átmennek egymás lakására pizzázni stb)
Szerintetek szemétség ez X részéről? Vagy mivel nem az ő kapcsolata, nem ő csalja meg a párját, így ő nem felelős?
Egy olyan szexkapcsolatról van szó, ami haverságból indult, így heti pár alkalom szexen kívül egyéb baráti jellegű programokat is csinál együtt a két fél.
Tényleg érdekel a véleményetek, fejtsétek is ki ha úgy érzitek.
Károd max annyi származhatna, hogy szembe kell nézned azzal, hogy egy sz*r ember vagy. De mivel úgy látom, hogy nincs benned túl sok empátia, ezért valóban nem fog semmi károd lenni.
Szívesen :)
11
Kára akkor lenne ha a barátnő rájönne hogy hülyére veszik, és a kérdezőt jól megtépné.
Aztán körbekürtőlné a baráti körbe, had röhögjenek kicsit rajta is.
12 Válasz után megértem, ezért nekem is bejönnél szeretem a vagány csajokat:)
13 Nem hiszem hogy a barátnő meg tudná verni a kérdezőt, elég vagány csajnak tűnik:)
Hat, a másik meg, nem lenne előbbre azzal sem ha meg akarna tépni. 😂
A baráti köröm véleménye miatt pedig nem dőlnék kardomba, már nem vagyok iskolás 🤪
14
Ha a barátnő ideges lenne, lehet meglepné a kérdezőt, és úgy megtépné hogy elmenne a kedve a szextől egy időre, és apácának állna :P
Nem csak úgy lehet bosszút állni, ha valakit megtépsz. Az nem is bosszú, csak feszültséglevezetés. Amúgy nem értelek kérdező. Tényleg véleményt akartál hallani? Mert én csak úgy látom, hogy itt flegmázol össze-vissza. Meg írod, hogy igen, tényleg nagyon jó csaj vagy...
Szerintem pontosan tudod, hogy mi erről mások véleménye.
Nem is írtam hogy jó csaj vagyok. Azt írtam, hogy ez bárkinek felnyomná az önbizalmát.
Miért flegmázás az ha véleményt nyilvánítok? Igen, tényleg érdekel ki mit gondol, de ettől még nekem is lehet nézőpontom.
Sejtettem, hogy a többség mit fog mondani, de ettől még érdekelhet a magyarázat, illetve azok véleménye is akik nem a többségét osztják.
"ez bárkinek felnyomná az önbizalmát."
Azért kétlem hogy egy egészséges nőnek az nyomná fel az önbizalmát hogy valaki a párja mellett egy kötöttségek nélkül is bármikor hozzáférhető lyuknak használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!