Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Most tekintsünk el az online oktatástól. Elméleti kérdés.

Tegyük fel, van egy szép 18 éves, végzős lány és egy 39 éves férfi tanár. Mindketten tudják hogy tetszenek egymásnak, nincs egymással órájuk, de szoktak szemezni, vagy csak sokat nézik egymást.

2021. febr. 4. 05:22
 1/4 anonim ***** válasza:
92%

Atyaég...Te ezzel fekszel ezzel kelsz? Meg már mi is...

Egyébként egészen megfiatalodott a tanár úr. :D

De most komolyan kérdezlek. Minden bántás nélkül. Te valóban ennyire bele vagy szerelmesedve ebbe a tanárba, vagy csak egy troll vagy? mert már azon sem csodálkoznék. Ilyen egyszerűen nincs, vagy ha van, akkor már aggodalomra okot adó, hogy hónapokon keresztül csak egy-egy tekintetbe kapaszkodj ennyire. Most távolról nézett, most mikor elmentem mellette, most néztük egymást, most nem mertem tartani a szemkontaktust...meg garbó, meg kicsicickó, meg mikor elment mellettem autóval rám nézett...

Te konkrétan 14 év körüli vagy, vagy csak agyilag maradtál meg azon a szinten?

2021. febr. 4. 07:11
 2/4 A kérdező kommentje:
Mivan?😀
2021. febr. 4. 07:29
 3/4 anonim ***** válasza:
nekem ez olyan gyerekesnek hangzik, mint amikor 14 évesen "jujj, Julcsi ma rámnézett, uramisten!!!"
2021. febr. 4. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
mi is a kerdes? hogy mi van, ha 2 ellenkezo nem ember nezi egymast? mi lenne? semmi.
2021. febr. 4. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!