Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszetek hol van? Alkalmi szex esetében megbízni egy idegenben? ⚰🪦🪓🫀😱😱
Lányok bedrogozva ébrednek, fiúk szervkereskedők keze közé stb
Hogy a fenébe tudtok egyből felmenni vkinek a lakására, kocsiba szállni éjjel? 🤔
Szervkereskedők??? Nyilvánvalóan több év börtönt, a praxisát kockáztatja minden szakorvos (+asszisztencia, aneszteziológus), meg komplett berendezett műtők vannak eldugdosva Mo-n ahol sutyiban szerveket kapnak ki. Elég komplikált beavatkozás, nem olyan amit egy zsebkéssel megcsinálnak. Ne nézz annyi olcsó krimit :)
Szervkereskedelem létezik, de lebukás veszélye nélkül, Kínában, meg néhány 3. világbeli országban csinálják (jó sok zsozsóért).
Alkalmiban a kockázat, hogy elbugázzák a telódat, bankkártyádat, órádat stb. ha nem figyelsz.
Lányoknál meg hogy lefotózzák, még +5 pasi becsatlakozik stb. - viszont a ginát nem a lakások szokták beadagolni, hanem előtte a szórakozóhelyen sutyiban és onnan viszik az akaratnyilvánításra képtelen áldozatot el (aki utána nem emlékszik semmire).
Én sem mentem fel egyik pasihoz sem. Ők jöttek hozzám.
Várj! Akkor lehet én vagyok szervkereskedő? 🤔
Retardalt vagy
⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱⚰🪦🪓🫀😱😱
Ez amúgy rohadtul nem vicces. A környezetemben túl sok lányt drogoztak be, zaklattak/erőszakoltak szexuálisan, persze nem csak random felszedett idegenek, hanem ismerősök is... de azért valljuk be, ha egy teljesen ismeretlennel áll le az ember, ott nagyobb a kockázat, mintha egy 10 éve ismert sráccal/lánnyal keveredik valaki alkalmi kapcsolatba.
Abban viszont igaza van a kommentelőknek, hogy akkt bedrogoznak, azt még a szórakozóhelyen teszik, tehát nem tehet róla az áldozat; a szervkereskedelem helyett pedig inkább az emberkereskedelem a valós kockázat (pl. elvisznek prostinak/rabszolgának, és soha nem jutsz haza).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!