Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszetek hol van? Alkalmi szex esetében megbízni egy idegenben? ⚰🪦🪓🫀😱😱
Figyelt kérdés
Lányok bedrogozva ébrednek, fiúk szervkereskedők keze közé stb
Hogy a fenébe tudtok egyből felmenni vkinek a lakására, kocsiba szállni éjjel? 🤔
2021. jan. 27. 09:57
1/30 anonim 

válasza:

Ennyi erővel akkor suma párkapcsolatot sem szabdna kezdeni senkivel. Kitudja milyen ember igazábol. Lehet csak hónapok mulva jönne elő az igazi énje
2/30 anonim 

válasza:

Fu bazmeg en is a multkor szervkereskedok kezei koze kerultem, bevoltam szarva
3/30 anonim 

válasza:

Tudod drágaság, ha valakit bedrogoznak, akkor az nem fog tudni döntéseket hozni.
Okoska.
4/30 anonim 

válasza:

Én múltkor alig ittam itthon egy sört, és már kopogtatott is két szervkereskedő az ajtómon.
5/30 anonim 

válasza:

Hat dik! A te eszed hol van, he? Hat mindjart megetetlek a pitbull kutyakkal, hat hol az eszed!? Na fejezzed be a hulyesegedet te incel!
HOL AZ ESZED TE KOCSOG???
6/30 anonim 

válasza:

Az óvatos lányok meg azért vannak csesztetve, hogy paranoiások és nem kéne mindenkiben a baltás gyilkost látni. Nem lehet nektek jót tenni.
7/30 anonim 

válasza:

Hidd el nem csak alkalmi szexböl lehet ilyen amiket irtal. Nem függ ossze a 2. Tul sok mayami helyszineloket nezel talan ezert van ilyen kóros elmeállapotod.
9/30 anonim 

válasza:

Sok pasinal aludtam ott foleg tavaly, egy szervem se hianyzik ☺️
10/30 anonim 

válasza:

Melyik szervtől jöttek a kereskedők? Nem emlékszem, úgy be voltam baxva. F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!