Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők ti hogy tudtok megbízni párkapcsolat szempontjából biszex nőben?
Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt aki biszex, még nem volt nővel, de inkább a nőkhöz vonzódik. Viszont a társkeresős tapasztalatok után nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy a biszexek csak szexre keresnek nőt. Ő rendesnek tűnik de nem szeretném ha dobna egy pasiért.2018. okt. 12. 20:29
1/4 anonim válasza:
Nem befolyásolná a döntésemet, hogy biszex vagy sem. Ha valaki mással szeretne lenni, megtalálja a módját. Én ilyeneken nem szoktam görcsölni, sőt ha csak fizikálisan vágyik másra részemről szabad teret kap.
2/4 anonim válasza:
Voltál már szerelmes? Ha igen, tudnod kell, hogy aki szerelmes az nem vàgyik másra. Ennyire egyszerű!
Voltam már biszex nővel, nem ilyesmi miatt lett vège
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!