Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet megbízni az albán ferfiakban (párkapcsolat)?
Ezt így nem lehet megmondani! Minden nemzetiségűben van normális és idióta!
Hol ismerkedtél meg vele,mit tudsz róla? Állítólag megbizhatatlanok,mint a görögök.
nekem elég sok ismerősöm megjárta a külföldi,más kultúrájú férfiakkal. nem kell rögtön asszonyverésre gondolni,de elég sok problémájuk volt belőle.
én úgy vagyok vele,hogyha lehet inkább válasszunk magyar férfit. nyilván ha valaki külföldön dolgozik magyarként,akkor érhető,hogy nem talál magának magyar párt. ekkor én is nyilván ismerkednék külföldiekkel. de nagyon kell vigyázni. van aki egy idegen országban tök normálisan viselkedik,de ahogy hazaviszi a lányt a saját országába teljesen máshogy viselkedik..
én pl az albánokról nem sok jót hallottam,de ki tudja,biztos ott is vannak normálisak.
Vedd figyelembe, hogy Albánia erősen iszlám hagyományok által befolyásolt ország, még akkor is, ha kereszténynek mondják.
A berögzült szokások még akkor is megmaradnak, ha az illető akár Oxfordban végzett is, a hagyomány nagy úr. Más kultúra, más szokások, más konvenciók, más illem. Gondold át.
Amit írtam nem rasszizmus, vagy antiszemitizmus, csupán személyes tapasztalat. Jónéhány alkalommal jártam ott.
#9 Nem is mondják kereszténynek, legfeljebb a tudatlanok. Albánia muzulmán ország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!