Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire lehet megbízni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet megbízni az albán ferfiakban (párkapcsolat)?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 23:49
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megmondani! Minden nemzetiségűben van normális és idióta!

Hol ismerkedtél meg vele,mit tudsz róla? Állítólag megbizhatatlanok,mint a görögök.

2016. szept. 7. 23:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Van alban munkatarsam...hat.... Inkab legyel ovatos ugyanis az albanok a vallasuk miatt lehetnek eroszakosak is. Mind pl az arabok.
2016. szept. 7. 23:59
 3/16 anonim ***** válasza:
Pfff... :)
2016. szept. 8. 00:19
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy baratnom nagyon megjarta egy alban pasival ,en a helyedben vigyaznek veluk nagyon.
2016. szept. 8. 00:20
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Dr. Albán?
2016. szept. 8. 01:20
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hallottam, hogy erőszakosak és betegek, ha olyan kedvük van. De aztán ki tudja lehet normális, de ha nem vagy szerelmes keress mást szerintem.
2016. szept. 8. 03:23
 7/16 anonim ***** válasza:
97%
Az albánok cigányok és muszlimok egyszerre. Kell ez neked?
2016. szept. 8. 08:02
 8/16 anonim ***** válasza:

nekem elég sok ismerősöm megjárta a külföldi,más kultúrájú férfiakkal. nem kell rögtön asszonyverésre gondolni,de elég sok problémájuk volt belőle.

én úgy vagyok vele,hogyha lehet inkább válasszunk magyar férfit. nyilván ha valaki külföldön dolgozik magyarként,akkor érhető,hogy nem talál magának magyar párt. ekkor én is nyilván ismerkednék külföldiekkel. de nagyon kell vigyázni. van aki egy idegen országban tök normálisan viselkedik,de ahogy hazaviszi a lányt a saját országába teljesen máshogy viselkedik..

én pl az albánokról nem sok jót hallottam,de ki tudja,biztos ott is vannak normálisak.

2016. szept. 8. 09:55
 9/16 anonim válasza:
100%

Vedd figyelembe, hogy Albánia erősen iszlám hagyományok által befolyásolt ország, még akkor is, ha kereszténynek mondják.

A berögzült szokások még akkor is megmaradnak, ha az illető akár Oxfordban végzett is, a hagyomány nagy úr. Más kultúra, más szokások, más konvenciók, más illem. Gondold át.

Amit írtam nem rasszizmus, vagy antiszemitizmus, csupán személyes tapasztalat. Jónéhány alkalommal jártam ott.

2016. szept. 9. 07:09
 10/16 anonim ***** válasza:

#9 Nem is mondják kereszténynek, legfeljebb a tudatlanok. Albánia muzulmán ország.

[link]

2016. szept. 9. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!