Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire lehet megbízni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehet megbízni az albán ferfiakban (párkapcsolat)?

Figyelt kérdés
2016. szept. 7. 23:49
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
72%

Muszlim férfi egyenlő rengeteg problémával.:)

Teljesen máshogy gondolkodnak, náluk alap a féltékenység sajnos, ami sok konfliktust szül.

2016. szept. 9. 22:36
 12/16 László24 válasza:
Az albánokban annyira lehet megbízni,mint egy veszett kutyában.Ők a legkegyetlenebb gyilkosok a világon,még az orosz maffia is messze elkerüli őket.
2016. szept. 11. 07:03
 13/16 anonim válasza:
Valószíűneg nem azert van Magyarországon mert fejlesztő mérnök a Boschnál vagy kardiólógus valamelyik kórházban és még csak nem is melós valahol.Az ittlévő albánok 99%-a seftelésből és bűnőzésböl él és ezen kívül még muszlimok is.Amilyen az életvitel olyan az ember is.Nem hiszem,hogy a rendőrség látókörébe akarsz kerülni,mert minden ilyen kolónia figyelve van.Sztem felejtő!
2016. szept. 11. 08:35
 14/16 Helyes válasz ***** válasza:

Iszlámveszély!!!

A nők ott senkik!

2016. szept. 13. 14:48
 15/16 anonim ***** válasza:

A muszlimoknak úgy általában senkik a nők, beszélő állatoknak tartják őket. A legjobb, amit eddig hallottam egy muszlim pasitól (youtube):

"The woman is a thing that you keep it at home" - és tényleg így gondolják.:)

2016. szept. 13. 16:00
 16/16 anonim válasza:
Szerintem ne csinalj ostobaságot. Én elvből elitélem az ilyesmit már csak a két külömböző kultúra miatt. Nem lenne szabad keveredni. Főleg nem egy albánnal. Most lehet kedves az elején, ki ne lenne az(igy csajozunk), aztán szépen becsomagol, ha rossz napja lesz felpofoz,ha esni fog felpofoz... Saját nemzetiségünknön belül kell családot alapítanunk!Igy maradhat fenn a magyar.
2016. szept. 14. 06:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!