Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem az a problemam, hogy nem tudok megbizni a ferfiakban. Hogy lehetne ezt az erzest legyözni?
Pacsi!
Én sem tudok megbízni a férfiakban. Nekem viszont még születésem előtt kezdődik ez a komplexus. Amikor az apám elhagyott, minket még születésem előtt.
Bár tinikoromig még reménykedtem, hogy ennyire 0 nem lehet minden férfi... de minden eset ami azzal végződött, hogy a férfi lelépett, ha baleset történt, akkor a nőre hárított minden felelősséget, vagy az apák akik koszos 10-30 ezerét már vérmártírok lesznek... csak azt erősítette meg bennem, hogy férfiak nincsenek. Csak kisfiúk akik felfedezték a farkukat.
Így már 2 kapcsolatom is ráment a bizalom hiányra. Képtelen vagyok a komolyabb elköteleződésre, nem tudom a másik nemet nem szánalmasnak látni.
#5 VAGY te vagy olyan ostoba, hogy az ilyen gyökerekkel állsz le. Ez meg téged minősít. De persze te csak áldozat lehetsz, mi? Persze…
Tudod, zsák a foltját.
A párom megbízik bennem és oka is van rá. Nekem kicsit nehezebben megy, de azért én is megbízok benne.
Kérdező, válaszolva a kérdésedre:
Olyan emberrel gyere össze, aki megérdemli a bizalmat, ne olyannal, akitől a bugyid lesz nedves. Magyarul tudatosan keress párt, me ösztönből. Itt rontják el a nők, elárulom.
Amúgy mi a francot foglalkozol az exeddel? Normális vagy? Szerintem nálad valami nagyon gáz, ha az a félelmed, hogy nálad fiatalabbal összejön, miután már nem is vagytok egy pár. Túl se léptél rajta. Így én inkább épp, hogy BENNED nem tudnék megbízni.
27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!