Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem erti meg a ferjem hogy mi a problemam?
Figyelt kérdés
A helyzet ugy nez ki, hogy en itthon vagyok a ket pici gyerkoccel (3 eves es masfel honaposak). Delelottunk a dokiknal telt el, amit o is tudott. A pici egesz delutan sirt, letenni sem lehetett. Erre hazajon a ferjem meg be sem le az ajton es rogton belemkot : mert nem a kis joghurtokat adtam oda ma a fiamnak, mert nincs kipakolva az egesz furdoszoba, mert nem vasaltam ki, mert nem neztem szandalt a fiunknak, mert csinaltattam a mamammal malna lekvart, amikor a szuleinel ingyen van a gyumolcs. Mondtam, hogy de nem a malna, mert az kb 5 szem ami ott van. Hiaba mondtam, hogy a picit egesz nap letenni sem lehetett, nem ertette :( na akkor o vigyaz a kicsire, amig kipakolok, de baromira orul neki, mert a nagyobbat ki akarta vinni a jatszoterre. Mondtam, hogy inkabb vigye ki, mert en ezt nem akarom hallgatni. Erre o mar megint azt mondja, hogy mar megint nem lehet velem beszelni. Na erre mar vegkepp beduhodtem. Hogy lehetne megertetni vele, ha folyamatosan belemkpt, akkor persze, hogy ideges leszek ?2014. jún. 26. 18:40
1/21 anonim válasza:
Fáradt, rossz napja volt, felidegesítették a munkahelyen stb. Kis tolerancia. Játszótér után csinálj vacsit, egyetek este pedig ha lehiggadt beszélj vele.
2/21 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy mindig ezt csinalja. Mindenbe belekot, amin ugye felhuzom magamat es en vagyok a hibas, velem nem lehet beszelni.annyiszor mondtam mar normalis hangnemben, ha belemkot persze hogy ideges leszek. Es nem erti. Ugy szeretnem ha megertene.
2014. jún. 26. 18:49
3/21 anonim válasza:
Jaj első mert 2 ordító gyerekkel irtó kellemes egész délelőtt a váróteremben ülni. Persze, tolerancia kéne, de mindkét féltől, ne csak az asszony kapjon már gyomorrákot a folyamatos sterrsztől amit le kell nyelnie...
4/21 anonim válasza:
Délelőtt óta szerintem 6,5 óra eltelt már. Annyi idő alatt azért ki lehet pakolni a fürdőt és ki lehet vasalni.
A többi dedós dolgot nem kell magadra venned, de ha a gyerek a kezedben is meg letéve is bőg, akkor 6 órán át fogdozod anélkül, hogy kiderülne mi baja?? Ha valami problémája van vidd orvoshoz, ha pedig csak hisztiből sír, akkor nyugodtan le lehet tenni és elvégezni az otthoni feladatokat, ahelyett hogy lustálkodsz.
5/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolso, neked sem igen van gyereked. Szerinted ulok egesz nap itthon es nem csinalok semmit ket gyerek mellett??? Nem beteg a pici es masfel honaposan meg nem tud meg hisztizni. Szerinted meg hagyom hogy ket oran keresztul otditson szegeny, amig vasalok vagy mi??? Mindenesetre nagyon sajnalom mar elore is a gyerekedet! Igazi kobunko vagy.
2014. jún. 26. 18:54
6/21 anonim válasza:
Mert ha fogod a kezedben miközben ordít az ugye jobb.
Egyébként igen, a leírásodból úgy tűnik, nem csinálsz semmit otthon.
7/21 anonim válasza:
Mikor még csak együtt jártatok, ennek semmi jele nem volt? Két kisgyerekkel nagyon nehéz, mert őket kímélni kell, de amikor nem hallják, nyugodtan kikérheted magadnak, sorold fel neki, hogy mi mindenbe kötött bele 5 perc alatt, ők ezt észre se veszik. Az elkényeztetett mama kedvence férfiakban igen kevés az empátia, de a nőnek meg egyenrangú partnerként nem szabad hagynia, hogy uralkodni akarjanak rajta.
8/21 anonim válasza:
Hát...én is egyet értek részben az utolsó válaszolóval... 6,5 óra alatt el lehet látni a teendőket amik rád várnak, nekem 2 kislányom van hisztisek mintha kötelező lenne, de mindig figyelek arra hogy rend legyen itthon és a férjem ne érezze úgy hogy hanyagolom! Nem könnyű de ha akarod nem is lehetetlen,szerintem ez bármelyik családban előfordul, de ahelyett hogy a kommentelőt támadod inkább gondolkozz el rajta és változtass amin tudsz! Sok sikert:)
9/21 A kérdező kommentje:
Szanalmas vagy es tuti pasi. Tudod egy anyanak nincs szive hagyni hogy az agyban sirjon a gyerek, hanem minden modon probalja megnyugtatni! Amugy meg a ferjem nem szokott itthon hazimunkat vegezni, mert mindent megcsinalok, de a vizes ruhakat had ne vasaljam mar akkor se ki, ha elvan a pici
2014. jún. 26. 18:59
10/21 A kérdező kommentje:
Nem erted te sem, hogy mindent megcsinalok itthon, mi dig rend van, mindig minden a helyen van.
2014. jún. 26. 19:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!