Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Miert nem erti meg a ferjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem erti meg a ferjem hogy mi a problemam?

Figyelt kérdés
A helyzet ugy nez ki, hogy en itthon vagyok a ket pici gyerkoccel (3 eves es masfel honaposak). Delelottunk a dokiknal telt el, amit o is tudott. A pici egesz delutan sirt, letenni sem lehetett. Erre hazajon a ferjem meg be sem le az ajton es rogton belemkot : mert nem a kis joghurtokat adtam oda ma a fiamnak, mert nincs kipakolva az egesz furdoszoba, mert nem vasaltam ki, mert nem neztem szandalt a fiunknak, mert csinaltattam a mamammal malna lekvart, amikor a szuleinel ingyen van a gyumolcs. Mondtam, hogy de nem a malna, mert az kb 5 szem ami ott van. Hiaba mondtam, hogy a picit egesz nap letenni sem lehetett, nem ertette :( na akkor o vigyaz a kicsire, amig kipakolok, de baromira orul neki, mert a nagyobbat ki akarta vinni a jatszoterre. Mondtam, hogy inkabb vigye ki, mert en ezt nem akarom hallgatni. Erre o mar megint azt mondja, hogy mar megint nem lehet velem beszelni. Na erre mar vegkepp beduhodtem. Hogy lehetne megertetni vele, ha folyamatosan belemkpt, akkor persze, hogy ideges leszek ?
2014. jún. 26. 18:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kicsit elkényezteted a gyerekeket. És valóban elhanyagolod egy kicsit a házimunkát. Talán a férjedet is elhanyagolod. Tudom, hogy nem egyszerű, de sokaknak sikerül.

Ha jellemzően rendben van a lakás, és a gyerekek, akkor a szex, és/vagy a férjed munkája a probléma. Ha nem elégíti ki a szex, vagy sokszor elutasítod, akkor ilyen lesz. Ahhoz, hogy kielégüljön kell az is, hogy te is kielégülj. Nagyon fontos a férjnek, hogy a feleségét ki tudja elégíteni. Ha féltenie kell, az állását, akkor is rosszul érzi magát, és ingerlékeny lesz. Egy apának a legnagyobb félelme, hogy nem tud mindent megadni a családjának. A munkanélküliségtől meg egyenesen retteg.

Legyél hozzá maximálisan őszinte, és türelmesen próbálj beszélgetni vele, de ne hagyd, hogy kitérjen a kérdés elől, mert lehet, hogy csak kéreti magát. Legyetek toleránsak egymással. És mutasd ki, hogy szereted őt is! Ez talán a legfontosabb. Ha érzi a rajongásodat, lehozza neked a csillagokat az égről. (Hacsak nem egy ... fogtál ki, de szerintem, nem.)

36F

2014. júl. 8. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!