Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is az a tapasztalata, hogy akivel jó a szex, az a pasi nem alkalmas kapcsolatra, akivel pedig működne a kapcsolat, azzal nem megy a szex? Vagy csak én vagyok lúzer? Vagy rosszul csinálok valamit?
Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 19:32
22/53 A kérdező kommentje:
15-ös. Ez kár, sajnálom. De ha tabu volt számodra, honnan tudtad, hogy milyen vele a szex? Vagy szex volt, de mégsem kezdtetek kapcsolatba a rokonod miatt? Az volt tabu?
2021. jan. 23. 20:15
23/53 anonim válasza:
Nem tudom, erre én is gondoltam, hogy baromi rossz, hogy olyankor tudok igazán gátlástalan és felszabadult lenni az ágyban, ha "nincs tétje", vagyis inkább csak a szexről szól, nem szerelem...
Közben rettentően vágyom igazi intim kötődésre, de ha az jelen volt, akkor visszafogottabb voltam az ágyban is. "Klassz", hogy más is nyűglődik ilyennel.
24/53 A kérdező kommentje:
Kedves 16-os! Akkor jelenleg kapcsolatban vagy? Hol ismerted meg a párod?
2021. jan. 23. 20:16
26/53 A kérdező kommentje:
Kedves 8-as! Ha nem volt panasz a szexre, azt, hogy nem kellesz a lányoknak, úgy érted, hogy nehezen ismerkedsz vagy hogy véget érnek a kapcsolataid? Igazad van, mindenkinek mások az igényei.
2021. jan. 23. 20:17
27/53 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hány kapcsolatod volt eddig?
28/53 anonim válasza:
A tabu-pasival fizikailag nem történt meg szinte semmi,bár ha találkoztunk, rendesen izzott a levegő. Írásban szinte minden... és a szóhasználatából, a gesztusaiból, a mondataiból, ahogy ajtót nyitott nekem vagy ahogy a derekamat megfogta, stb. - egyszerűen az jött le, hogy mi "széttépnénk" egymást itt és most. Elcseszett egy helyzet, nehezen tettem túl magam rajta.🤷🏻♀️
29/53 A kérdező kommentje:
23-as! Ez lehet a bajom nekem is, azt hiszem. Vagy valami ilyesmi. Vagy rosszak a preferenciáim..nem tudom. De ezek szerint nem vagyok ezzel egyedül.
2021. jan. 23. 20:20
30/53 anonim válasza:
11 vagyok! Nagyon nem vagy egyedül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!