Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy ne "kelljen"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne "kelljen" lefeküdnöm a párommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Történt a párom és köztem egy olyan eset, ami lelkileg érint csak, de úgy érzem, képtelen vagyok, leszek egy ideig lefeküdni vele. Tehát nem szexmegvonásról van szó, mert azt elítélem, csupán arról, hogy egyszerűen nem tudnám elengedni magam kozben, mert annyira friss és fájó az egész. Viszont ezt nem mondhatom így el neki, mert én vagyok a probléma okozója, és ő sértettként úgy érzi, hogy ez nem ok arra, hogy ne szeretkezzünk. Viszont ha bele is mennék, magamat ismerve úgy sem tudnék úgy viselkedni, hogy az bármelyikünknek is jó legyen.

Ehhez kérnék segítséget, bármennyire rosszul is hangzik... Momdtam már neki, hogy kihagytam egy szemet a gyógyszeremből, így muszáj az óvszer, de őt ez nem zavarja, a menstruáció sem, és az se vált be, hogy azt hazudtam, hogy gombám van, és emiatt jegelnünk kéne a szexet. Ő erre csak azt mondta, hogy majd óvatos lesz.

Kérlek, segítsetek, hogy milyen kifogással állhatnék még elő!

Tudom, hogy az őszinte beszélgetés lenne a legjobb, de jelenleg még a szemébe sem tudok nézni, nemhogy...

2021. jan. 8. 00:12
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
kamu
2021. jan. 8. 09:28
 52/59 anonim ***** válasza:
70%

Tehát van egy passzív-agresszív, manipulatív, erőszakos pasas, meg egy kapcsolatfüggő, Stockholm-szindrómás, mentálisan sérült hölgyemény, és persze egy működésképtelen kapcsolat, meg nulla kommunikáció.

Igazából tök mindegy, hogy mit mondunk, mert az ilyenek nem fognak lépni. Nyilván szakítanod kéne (olyan nincs, hogy nem tudsz), ha meg zaklat, akkor fel kell jelenteni. Az, hogy volt egy rossz lépésed (bár ki tudja, mennyire volt benne szerepe az ő viselkedésének), még nem ok arra, hogy egész hátralevő életedben egy alárendelt szolga legyél.

2021. jan. 8. 09:29
 53/59 anonim ***** válasza:

"már meggyőztek arról, hogy le kell feküdnöm vele"

A fhast győztek meg! Arról pláne nem, hogy le KELL feküdnöd vele, mert ilyen nincs.

Csak te már eleve úgy jöttél ide, hogy eldöntötted, milyen válaszokat fogadsz el, és milyeneket nem. Ha 50 válaszból - gyakorlatilag a történtek 90%-ának ismerete nélkül - valaki azt mondja, hogy feküdj le, az neked meggyőzés, meg kötelező érvényű. Ha 45 azt mondja, hogy szakíts, azt meg sem hallod.

Rohadt nagy bajok vannak a fejedben. Távol álljon tőlem az áldozathibáztatás, de aki semmit nem hajlandó azért tenni, hogy jobb legyen, az meg is érdemli a sorsát.

2021. jan. 8. 09:32
 54/59 anonim ***** válasza:
0%
Azért a kérdés kiírásától számítva nem sokat kellett várni, hogy mindenért a pasit hibáztassák a válaszadók... szánalmas.
2021. jan. 8. 09:32
 55/59 A kérdező kommentje:

Én nem vártam senkitől, hogy a páromat hibáztassák! Nem tudom, miért következtetsz erre, nem azért írtam le az9kat a dolgokat, amiket leírtam, hogy engem sajnáljanak, mert nincs miért. Leírtam, hogy nagyrészt én hibáztam ebben a kapcsolatban. Sajnálom, ha esetleg úgy tűnt, hogy ezt nem látom be.

Nem szeretnék a hatóságokhoz fordulni, ezt személyes éa családi okokból sem. Főképp pedig azért nem, mert a párom nem zaklató vagy ilyesmi. Persze ez kifogásnak tűnhet, mert "valójában így nekem kényelmes". Lehet az is. Én úgysem látom tisztán a saját tetteim okát és következményeit, mint ahogy itt rá is világítottak többen.

Én elsősorban nem annak eldöntésérw kértelek titeket, hogy szakítsak-e vele vagy sem, vagy mi legyen a kapcsolat sorsa. Ezt még én sem kérném vadidegen emberektől, pesig látszik, hogy az ítélőképességem nincsbaz egekben... Hanem azt, hlgy mit hazudjak. Ezzel kapcsolatban viszont azt erősítették meg bennen, hogy ne hazudjak, hanem vagy legyek őszinte vagy fekudjek le vele.

2021. jan. 8. 09:45
 56/59 anonim ***** válasza:
70%

"Főképp pedig azért nem, mert a párom nem zaklató vagy ilyesmi."

De, az.

2021. jan. 8. 09:49
 57/59 anonim ***** válasza:

Nem neked szántam, kérdező, csak úgy általában.

54.

2021. jan. 8. 10:03
 58/59 anonim ***** válasza:
52%

Érzelmi zsarolás, bűntudatkeltés (van az magától is...), manipuláció, és még használ is, mint egy szexuális segédeszközt. Milyen kapcsolat az, ahol nem lehet nemet mondani a szexre, ha érzelmileg vagy fizikailag rottyon vagyunk? Megmondjam? Bántalmazó.

Itt csak neki vannak jogai, ő dönthet, az ő szava számít, a tied...a falig el se érő borsó.

Mondtad, hogy hagyjon el, vagyis benned megérett az elhatározás, hogy ez így nem mehet, kiutat nem látsz: nem akart. Képzeld: te is szakíthatsz, és ehhez nincs szükség a beleegyezésére. Tudomásul kell vennie és tiszteletben kell tartania, ha így döntesz. Ennyit tehet.

Az, hogy újra és újra lenyom, és te mint egy sarokba szorított vad, a kontroll elvesztésekor végső elkeseredésesben ütsz, az nem egy járható út, viszont kiváló eszköz a kezében az évekig, évtizedekig tartó zsarolásodhoz, birtoklásodhoz ("ugye nem is szeretsz!?" - na bizonygathatod neki szexszel meg hajbókolással még 40 évig, hogy számodra ő az isten - ha csak el nem visz hamarabb a szíved, vagy valami még rondább)

Ha te alapjáraton visszahúzódó, konfliktuskerülő ember vagy, akkor most keményen szivatva vagy és leszel, ha hagyod. Jó reggelt :(

2021. jan. 8. 10:51
 59/59 anonim ***** válasza:
hogy tud valaki ennyit szemvedni.. magadnak generalod ezt a sok problemat es dramat, szerintem te direkt elvezed, hogy ‘tortenik valami’..
2021. jan. 8. 13:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!