Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél olyat hogy most mégsem kellett volna lefeküdnöd a pároddal?
Figyelt kérdés
Most egy rossz korszakom élem a gondjaim miatt ezért zárkózott vagyok; távolságtartó de mindenkivel; szótlan.
Ő kezdeményezett és hát szex lett belőle mert amúgy is ritkán vagyunk együtt és nem akartam elutasítani, de a gondjaim miatt sok hangulatom nem volt, de maga a közeledés jól esett..32f
2020. máj. 19. 07:58
1/3 anonim válasza:
Persze. Nem akartam őt sem bántani másrészt pedig ahogy írtad, a közeledés jól esett, de maga a szex nem annyira mert egyszerűen nem voltam olyan lelkiállapotban.
2/3 anonim válasza:
Előfordul néha ilyen - bár a párodnak éreznie kellene, hogy most nem kellene erőltetnie a dolgot, csak simán összebújni. Ha viszont állandóvá válik, hogy a szexet kötelességnek érzed és nem jó, akkor ott már erősen gondolkozni kell (többek között azon is hogy jó-e az adott kapcsolat).
3/3 anonim válasza:
Igen. Este összevesztünk azon hogy nem akar lefeküdni velem, én meg reggel szex-szel ébresztettem. De olyan semmilyen volt az egész, mintha csak kényszerből lett volna. 19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!