Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha holnaptól kötelező lenne minden nap lefeküdnötök a számotokra a top 100 nőből egyel, de utána 5 évig nem lenne senkitek, belemennétek?
Figyelt kérdés
2018. nov. 10. 22:51
1/10 anonim válasza:
tehát 100 nap dugás majd 1825 nap nem dugás?
nem.
minimum heti 1x dugnom kell.
2/10 A kérdező kommentje:
Én már lassan a 9000. napnál tartok.
2018. nov. 10. 22:57
3/10 anonim válasza:
ó baz-meg:)
most hívjalak meg egy dugásra vagy mi?
15 ropi,szerintem menj el egyhez mert begolyózol.
4/10 A kérdező kommentje:
Annyira remélem sosem leszek igénytelen.
2018. nov. 10. 23:05
5/10 anonim válasza:
Tehát 24 éves szűz vagy vagy pedig 40 körüli balfék?? :D
6/10 A kérdező kommentje:
Melyik jobb?
2018. nov. 10. 23:25
7/10 anonim válasza:
igen...valóban igénytelen dolog 1 órán keresztül dugni egy 10 pontos cicababát 15-20 ropiért,aki minden kívánságodat lesi és megteszi amit akarsz.
de legalább megvan az,hogy milyen szinten van az agyad.
buta előítéletek fogságában élsz.
8/10 anonim válasza:
Egyik se jobb....de míg a fizetős nőket elítéled, ne felejtsd el, hogy ők szexelnek orrba-szájba...te meg csak szeretnél. :D
9/10 anonim válasza:
Ha kötelező minden nap, akkor hogyan kivitelezhető, hogy 5 évig senki?
10/10 anonim válasza:
Hogyha párom nem lenne 5 évig de szex lehetnek akkor talán. De mivel nekem inkább csak top 10-20 van ezért nem hiszem. Főleg mivel nem csak a külső múlik a dugás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!