Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek, hogy ne "kelljen"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne "kelljen" lefeküdnöm a párommal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Történt a párom és köztem egy olyan eset, ami lelkileg érint csak, de úgy érzem, képtelen vagyok, leszek egy ideig lefeküdni vele. Tehát nem szexmegvonásról van szó, mert azt elítélem, csupán arról, hogy egyszerűen nem tudnám elengedni magam kozben, mert annyira friss és fájó az egész. Viszont ezt nem mondhatom így el neki, mert én vagyok a probléma okozója, és ő sértettként úgy érzi, hogy ez nem ok arra, hogy ne szeretkezzünk. Viszont ha bele is mennék, magamat ismerve úgy sem tudnék úgy viselkedni, hogy az bármelyikünknek is jó legyen.

Ehhez kérnék segítséget, bármennyire rosszul is hangzik... Momdtam már neki, hogy kihagytam egy szemet a gyógyszeremből, így muszáj az óvszer, de őt ez nem zavarja, a menstruáció sem, és az se vált be, hogy azt hazudtam, hogy gombám van, és emiatt jegelnünk kéne a szexet. Ő erre csak azt mondta, hogy majd óvatos lesz.

Kérlek, segítsetek, hogy milyen kifogással állhatnék még elő!

Tudom, hogy az őszinte beszélgetés lenne a legjobb, de jelenleg még a szemébe sem tudok nézni, nemhogy...

2021. jan. 8. 00:12
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
9-es: nem tudom, mit ködösítek. Igazából a szexen kívül általában teljesen jól működnek a dolgaink, a mostani probléma, ami ezt a helyzetet kiváltotta pedig merőben új. Az, hogy én vagyok a hibás, nem lehet kérdés.
2021. jan. 8. 00:44
 12/59 anonim ***** válasza:
81%
Úgy értette hogy ködösítesz, hogy elvárod a jó ötleteket miközben nem tudjuk mi a probléma, így segíteni még nehezebb. Szerintem itt már a tőlünk telhetőt elmondtuk, vagy őszintén elmondod neki, vagy kamuzol akármit (de minden lehetőséget leírtál már) ezentúl itt mi nem tudunk segíteni, nem látunk bele sem a te fejedbe de az övébe.
2021. jan. 8. 00:53
 13/59 Cpt_Obviously ***** válasza:
92%
Mi váltotta ki? Miért nem mondható neki, hogy most nem 1 hónapig bocsi. Normális kapcsolatban ezt megéri elfogadja az ember, ha elmondod neki, hogy mit akarsz, főleg ha azt is megindoklod neki, hogy miért akarod.
2021. jan. 8. 00:54
 14/59 anonim ***** válasza:
92%

Tök buta vagy, ne haragudj. Kérj ezredjére is bocsánatot, és mondd el miért nem tudsz lefeküdni most vele.

Rohadt nagy bajok lesznek a kapcsolatotokban, ha a cikis és megbeszélendő kínos dolgokat hazugsággal kell megváltani.

2021. jan. 8. 00:57
 15/59 anonim ***** válasza:
29%
Dobd a fenébe 🤷
2021. jan. 8. 00:58
 16/59 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon titokzatos vagy, de ha igy tartsd meg magadnak a titkod.

Csak azt nem értem, hogy egy anonim oldalon teszel fel egy kérdést, akkor miért nem lehet nyíltan kimondani az okokat?🤷‍♂️

Talán könnyebb lenne segíteni is.

Lehet, hogy a további betegségek kitalálása nem a legjobb megoldás.

De lehet ez is opció, de nem ártana tudni mi van a háttérben...

F

2021. jan. 8. 00:58
 17/59 A kérdező kommentje:
Egy vita hevében megütöttem a párom arcát és fejét. Ez már masodjára forsult elő a kapcsolatban. Ez szimplán az én dühkezelési problémám. Szégyellem magam, amiért ilyet műveltem, ő pedig azt mondja, hogy megbocsátott, de folyamatosan felemlegeti, teljes joggal, hiszen bűnös vagyok. Kértem, hogx hagyjon el, de ő ragaszkosott ahhoz, hogy folytassuk a kapcsolatot. Én viszont nem steretnék vele lefeküdni, mert szégyellem magam, és gyűlölöm, hogy ezt tettem, és tudom, hogy most minden megváltozott. És nem tusom elképzelni, hogy bármi szeretet lenne abban, amit teszünk. Viszont nem mondhatom meg neki ezt így, mert az olyan, mintha még én akarnék megvonni tőle valamit, ami a történtek után minimum jár neki. Itt nem ő a ludas, csakis én. És nem tudom, mitől jobb, hogy ezt leírtam, mert nem a leki problémáimra keresek megoldást itt (ehhez nyilván szakember segítsége kell), hanem praktikus tanácsra volt szükségem. Kvázi az lett volna a kérdésem, hogy mivel lehet elvenni egy férfi kedvét a szextől, de ezek szerint a helyzetre specifikusabban biztos jobban tudtok tanácsot adni.
2021. jan. 8. 01:05
 18/59 anonim ***** válasza:
52%
Szakítsatok. Jobbat érdemel TŐLED
2021. jan. 8. 01:07
 19/59 anonim ***** válasza:
75%

Pedig jól átláttad a helyzetet. Ebből csak úgy fogsz kijönni a szexmegvonással, hogy még te vagy megsértődbe az eset miatt. .szóval tényleg marad az ezer bocsánatkérés. És szerelmeskedjetek. Béküljetek. Gyógyuljatok.

És fejezd be a pofozkodást, mert tekintettel arra, hogy ez nem az első volt teljes joggal eltörhetné a kezed.

2021. jan. 8. 01:10
 20/59 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem neked komoly lelki problémád van, pasiként kaptam már pár pofont, de minden ment tovább. Előfordul, nem hiszem hogy ez egy hatalmas probléma lenne a párod szemében, viszont neked ezen kívül lehetnek lelki problémáid. Egy ilyen dolog nem váltja ki az emberből hogy minimum egy hónapig nem akar meztelen lenni a párja elől.
2021. jan. 8. 01:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!