Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne "kelljen" lefeküdnöm a párommal?
Sziasztok!
Történt a párom és köztem egy olyan eset, ami lelkileg érint csak, de úgy érzem, képtelen vagyok, leszek egy ideig lefeküdni vele. Tehát nem szexmegvonásról van szó, mert azt elítélem, csupán arról, hogy egyszerűen nem tudnám elengedni magam kozben, mert annyira friss és fájó az egész. Viszont ezt nem mondhatom így el neki, mert én vagyok a probléma okozója, és ő sértettként úgy érzi, hogy ez nem ok arra, hogy ne szeretkezzünk. Viszont ha bele is mennék, magamat ismerve úgy sem tudnék úgy viselkedni, hogy az bármelyikünknek is jó legyen.
Ehhez kérnék segítséget, bármennyire rosszul is hangzik... Momdtam már neki, hogy kihagytam egy szemet a gyógyszeremből, így muszáj az óvszer, de őt ez nem zavarja, a menstruáció sem, és az se vált be, hogy azt hazudtam, hogy gombám van, és emiatt jegelnünk kéne a szexet. Ő erre csak azt mondta, hogy majd óvatos lesz.
Kérlek, segítsetek, hogy milyen kifogással állhatnék még elő!
Tudom, hogy az őszinte beszélgetés lenne a legjobb, de jelenleg még a szemébe sem tudok nézni, nemhogy...
Fogadd el, hogy szeret, ne akarj vele szakítani és ezzel még nagyobb fájdalmat okozni neki.
Fogadd meg magadba hogy nem csinálsz soha többet ilyent és próbáld meg vele a szexet, gondolj arra hogy "nagyon megérdemli". Én nem haragudnék a helyébe rád, ha szeretlek és főleg ha utána "kiengesztelsz" :)
44: Nem gondolom, hogy büntet, sőt. Nem tusom, miből érződött az, hogy szerintem ő büntet engem - nem teszi, hiszem jogosan haragszik. A szexszel kapcsolatban momdjuk lehet, hogy büntetem őt, mert kibúvót keresek arra, hogy ne feküdjek le vele, holott a saját érzelmeimen kívül nincs okom arra, hogy ne tegyem ezt meg. Ilyen szempontból jogos, amit mondtok, nem szabad visszautasítanom.
Amúgy három éve vagyunk együtt és 2-3 alkalommal próbáltam vele szakítani, mindnek ugyanaz lett a vége, amit eddig írtam.. Igaz, akkor nem azért akartam, amiért ebben az esetben. Aokkal inkább a saját önzőségem miatt.
Én azt is felajánlottam neki, hogy legyünk nyitott kaocsolatban, tudván, hlgy velem nem jó a szex, de ő ragaszkodik a monogámiához. Persze, ha esetleg ennek ellenére megcsalna, az is rendben lenne, hiszen ha sem szexuálisan, sem lelkileg nem vagyok megfelelő, akkor nem is nagyon várhatok mást.
Sokszor próbáltam vele megbeszélni ezeket a dolgokat, de a végén sajnos mindig megbántottam valamelyik kijelentésemmel. Ez nyilván az én rossz kommunikációs képességeimet jelzi. Valóban nagyon nehéz velem együtt lenni, sajnos sokszor elrontok dolgokat, és ő ezt általában angyali türelemmel nézi el nekem. Szóval van igazság abban, amit írtok.
Ez a kapcsolat ezer sebből vérzik.
Ezt megfejelni még egy alapos hazugsággal... ne legyél ennyire buta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!