Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm húga elkezdett rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.

Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.

Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?

Barátnőm 19 éves.

2021. jan. 7. 05:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudta megfogni a farkad? Ha én nem akarom hogy valaki megfogja akkor nem fogja meg, mert nem engedem neki.
2021. jan. 8. 10:22
 72/78 A kérdező kommentje:
Úgy hogy reggeliztünk, boxerban voltam félmeztelenül, egymás mellett ültünk az asztalnál, és váratlanul odanyúlt a farkamhoz
2021. jan. 8. 10:28
 73/78 A kérdező kommentje:
mielőtt valaki belekötne, hogy hogy nyúlt az asztal alá: sehogy, mert kanapén ettünk a tv előtt a nappaliban. és a kanapé és az asztal egy szintben van, egy kis asztalról, alacsony asztalról van szó
2021. jan. 8. 10:30
 74/78 anonim ***** válasza:
100%
Ha zsarolt megint más a leányzó fekvése, jól tetted, hogy elmondtad - eddig azt mondtam nem biztos, hogy kellett volna. Fontos infot hagytál ki. Zsarolni az undorítóbb.
2021. jan. 8. 10:32
 75/78 anonim ***** válasza:
46%
Lehet hogy a barátnőd állitotta rád, hogy meggyóződjön a hűségedről.
2021. jan. 8. 10:34
 76/78 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Ha mégis, akkor nagyon jó színésznő mindkettő.
2021. jan. 8. 10:36
 77/78 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te nem is igazán szeretnél tőle megszabadulni, mert még mindig nem irányítottad hozzám :)
2021. jan. 8. 10:38
 78/78 anonim ***** válasza:

Megmutathatnád a képet h milyen teste van a csajnak ami nem tetszik.

Ne csinálj amúgy balhét! Nem lenne illendő. Amúgy ha bepucsít előtted csupasz puncival akkor úgyis megdugod. Ezért csak simán és komolyan állítsd le de semmiképp se fenyegess!

2021. aug. 28. 01:17
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!