Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátnőm húga elkezdett rám...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.

Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.

Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?

Barátnőm 19 éves.

2021. jan. 7. 05:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim válasza:
(O-O)Xd
2021. jan. 7. 22:52
 62/78 anonim ***** válasza:
Hát ja. Csak megdöbbentő, hogy mekkora idióták vannak
2021. jan. 7. 23:12
 63/78 anonim ***** válasza:
49%
Hozd nyilvánosságra a képeket, küldd el mindenkinek pl. az anyjának stb.
2021. jan. 8. 00:38
 64/78 anonim ***** válasza:
100%
Az már bűncselekmény lenne
2021. jan. 8. 07:16
 65/78 anonim ***** válasza:
0%
csak irányítsd hozzám a kiscsajt :)
2021. jan. 8. 08:35
 66/78 A kérdező kommentje:

Huhhh! Azért kemény, hogy többek szerint én vagyok a sz@r ember, mert elmondtam mindent barátnőmnek. A sztorihoz hozzátartozik még néhány dolog, amiket nem írtam le. A másik dolog: számtalanszor megkértem már , hogy hagyja abba az efféle viselkedést, de ő egyre többet engedett meg magának. Úgy gondolom, hogy én elég türelmes, elnéző és diszkrét voltam. Ha nem ilyen lettem volna, első perctől kezdve szóltam volna a barátnőmnek.

A sztoriból nagyon sok mindent kihagytam, de hogy teljesebb képet kapjon mindenki, leírok még pár dolgot. Szóval voltak olyan húzásai is, hogy konkrétan megmondta nekem, hogy azt fogja mondani a barátnőmnek, hogy én szexeltem vele. Ezzel zsarolt egy ideig. (de nyilván nem szexeltem vele). Miután küldött bugyis, melltartós képeket, utána már nem tudott ezzel a kitalált sztorival zsarolni, mert nekem volt kézzel fogható bizonyítékom a messengeremben.

De olyan is volt, hogy boxerban voltam és megfogta a farkam, amíg barátnőm kiment a konyhába. Szóval azért nem kellene mártírrá avatni, mellesleg szerintem van valami baj a fejével, pszichésen nem teljesen százas, különben nem csinált volna ilyeneket.

A másik dolog: Természetesen jólesik és imponáló hogy tetszem más lányoknak is, de amit ez a lány csinált, az már a beteges kategória, plusz én nem szeretem a nyomulós, ribiskedős, levakarhatatlan lányokat, akik felkínálják magukat

2021. jan. 8. 09:33
 67/78 anonim ***** válasza:
11%

1. Akkor csak pont a lényeget hagytad ki előző beszámolókból, konkrétan azt, hogy zsarolt téged egy meg nem történt eseménnyel.

2. Megfogta a farkadat boxerban...... őőőő nem, még mindig nem tudlak sajnálni emiatt. Mázlista vagy fiam. Ha a barátnőd okos lenne, akkor bevonná őt is a mókába.

3. Még mindig várom, hogy hozzám irányítsd a csajszit, az én farkamat is foghatná, az asszony megengedi.

2021. jan. 8. 09:55
 68/78 anonim ***** válasza:
0%
Ja és azon se akadna ki, ha azt mondja neki, hogy szexeltünk, mikor nem is, úgyhogy az ilyen kiscsajnak itt jó helye lenne :)
2021. jan. 8. 10:05
 69/78 A kérdező kommentje:
Miért lennék mázlista? Nekem nem jön be a lány. Vagy neked mindegy, hogy ki nyúl a farkadhoz?!
2021. jan. 8. 10:10
 70/78 anonim ***** válasza:
0%
Igen.
2021. jan. 8. 10:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!