Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm húga elkezdett rám nyomulni. Mit tegyek? 23F
Szóval az a helyzet, hogy barátnőm 17 éves húga elkezdett rám nyomulni. Már olyanokat is csinál, hogy bugyis és melltartós képeket küld magáról messengeren. Meg képeket is kért a farkamról.
Nekem nem jön be a csaj, meg amúgyis szeretem a barátnőmet, és próbáltam már leállítani a húgát, de sajnos nem sikerült.
Most azon gondolkodom, hogy szóljak-e a barátnőmnek vagy sem. Félek hogy ebből nagyon nagy családi veszekedés fog kirobbanni. Szerintetek mit kellene csinálnom?
Barátnőm 19 éves.
Huhhh! Azért kemény, hogy többek szerint én vagyok a sz@r ember, mert elmondtam mindent barátnőmnek. A sztorihoz hozzátartozik még néhány dolog, amiket nem írtam le. A másik dolog: számtalanszor megkértem már , hogy hagyja abba az efféle viselkedést, de ő egyre többet engedett meg magának. Úgy gondolom, hogy én elég türelmes, elnéző és diszkrét voltam. Ha nem ilyen lettem volna, első perctől kezdve szóltam volna a barátnőmnek.
A sztoriból nagyon sok mindent kihagytam, de hogy teljesebb képet kapjon mindenki, leírok még pár dolgot. Szóval voltak olyan húzásai is, hogy konkrétan megmondta nekem, hogy azt fogja mondani a barátnőmnek, hogy én szexeltem vele. Ezzel zsarolt egy ideig. (de nyilván nem szexeltem vele). Miután küldött bugyis, melltartós képeket, utána már nem tudott ezzel a kitalált sztorival zsarolni, mert nekem volt kézzel fogható bizonyítékom a messengeremben.
De olyan is volt, hogy boxerban voltam és megfogta a farkam, amíg barátnőm kiment a konyhába. Szóval azért nem kellene mártírrá avatni, mellesleg szerintem van valami baj a fejével, pszichésen nem teljesen százas, különben nem csinált volna ilyeneket.
A másik dolog: Természetesen jólesik és imponáló hogy tetszem más lányoknak is, de amit ez a lány csinált, az már a beteges kategória, plusz én nem szeretem a nyomulós, ribiskedős, levakarhatatlan lányokat, akik felkínálják magukat
1. Akkor csak pont a lényeget hagytad ki előző beszámolókból, konkrétan azt, hogy zsarolt téged egy meg nem történt eseménnyel.
2. Megfogta a farkadat boxerban...... őőőő nem, még mindig nem tudlak sajnálni emiatt. Mázlista vagy fiam. Ha a barátnőd okos lenne, akkor bevonná őt is a mókába.
3. Még mindig várom, hogy hozzám irányítsd a csajszit, az én farkamat is foghatná, az asszony megengedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!